Ideje za malo drukčiji spoj za Valentinovo kojeg nećete zaboraviti

Ne znate gdje biste za Dan zaljubljenih, ali želite nešto drukčije? Iskoristite priliku da probate stvari koje ste oduvijek željeli. Sudjelujte na online radionici kuhanja ili dan provedite razbijajući tanjure u Smash roomu.

Donosimo nekoliko idea za nezaboravni spoj ili dobro iskorišten dan s prijateljima. U ovim zabavnim aktivnostima će uživati čak i oni koji protestiraju protiv Dana zaljubljenih. Za parove na daljinu, naveli smo i ideje koji se baziraju na aplikacijama i mrežnim stranicama.

Escape room za parove koji vole zagonetke

Escape room nalazi se u svim većim gradovima Hrvatske. Svaka soba ima svoju priču i zagonetke koje trebate zajedno riješiti kako biste mogli izaći, odnosno pobjeći prije isteka vremena.

Ako se ne nalazite u gradovima koji imaju escape room, nabavite sličnu društvenu igru u kutiji koju možete igrati kod kuće. Za parove na daljinu, igra je dostupna i u virtualnoj varijanti preko raznih aplikacija.

Pucanje i razbijanje za aktivne parove

Razbijanje tanjura i čaša u sobi za razbijanje poznatijoj kao Smash room možda nije idealan odabir za prvi spoj, ali je ono zabavna aktivnost za parove koji žele proslaviti Valentinovo na jedinstven način. Napomena za one koji slave Antivalentinovo i planiraju se riješiti dokaza prijašnje veze – u Smash room možete donijeti i svoje stvari za razbijanje.

Laser tag još je jedna aktivnost kojom se možete ispucati s partnerom na Valentinovo. Najveći hrvatski Laser tag opremljen za bitku laserima nalazi se u Zagrebu. 

Alternativa laserima je svima već dobro poznati Paintball koji je dostupan širom Hrvatske.


Pročitajte više: Niste ljubiteljica Valentinova? Onda će vas oduševiti ovih 5 prijedloga kako ga provesti


Druženje s psima ili Cat Caffe za ljubitelje životinja

Parovi koji vole pse mogu posjetiti skloništa za nezbrinute životinje i azile koji se nalaze u gotovo svakom gradu Hrvatske. Bilo Valentinovo ili ne, psi su uvijek spremni za šetnje i druženje.

Ako više volite mačke, navratite u jedini Cat Caffe u Hrvatskoj koji se nalazi u Zagrebu. U kafiću vas već čekaju mace i spremaju se ružičasti napitci za Valentinovo.


Pročitajte više: Pokloni za Valentinovo za nju i njega!


Tečaj ili posjet muzeju za parove na daljinu

Mnoge mrežne stranice nude radionice na kojima možete sudjelovati zajedno s partnerom. Upišite tečaj kuhanja, vrtlarenja  ili neku drugu radionicu u skladu s vašim interesima i naučite nešto novo.

Posjet muzeju također je zabavna aktivnost za Valentinovo, a mnoge svjetske muzeje poput Louvrea možete virtualno istražiti sa svojim partnerom ili prijateljima.

Spojevi nakon kojih ćete bolje upoznati svog partnera

Bez obzira koliko dugo ste u vezi, uvijek možete bolje upoznati svog partnera. Mnoštvo pitanja koja možete postaviti partneru lako je pronaći jednostavnim internet pretraživanjem.

Glazbeni ukus također puno govori o drugoj osobi. Nabavite razdjelnik za slušalice u koji možete spojiti dvije slušalice u jedan mobitel. Zatim krenite u šetnju i jedan drugom puštajte svoje omiljene pjesme, uključujući i one koje potajno slušate kada nikog nema u blizini.

Foto: Canva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -