Kampanja „Hvala ti, mama“ slavi snagu majke

Potreban ti je netko jak da te ojača. Za mnoge sportaše, to su upravo njihove majke koje ih bodre, daju im snagu, kako izvan terena, tako i u sportu. Procter & Gamble je kampanju posvetio upravo majkama, povodom Majčinog dana, ali i Olimpijskih igara, koje počinju za manje od sto dana u Rio de Janeiru.

Kampanja o snazi majke

Kampanjom „Hvala ti, mama“ P&G želi podsjetiti zašto se slave mame, a posebno želi istaknuti njihovu snagu.  Slična kampanja „Hvala ti,mama“ bila je objavljena 2014. godine na Zimskim olimpijskim igrama u Sochiju, ali s drugom porukom.  Tada je naglasak stavljen na majčinu žrtvu i napor da pomogne svojoj djeci kako bi postali dobri sportaši.

Nova kampanja govori o snazi majke koja pomaže djeci kako da se fizički i emocionalno pripreme na izazove u sportu, ali i izvan njega.  Za spot su zaslužni Wieden + Kennedy iz Portlanda, a za režiju Jeff Nichols.

„Hvala ti, mama“

Video prikazuje priču o četiri sportaša – scenu iz njihovog odrastanja te scenu pojavljivanja na Olimpijskim igrama. Razlog njihovog uspjeha je samo jedan – podrška njihove majke.

Emocionalan video prikazuje strahove, izazove, prijetnje i probleme s kojima se mladi sportaši susreću u djetinjstvu. Ali i njihove majke koje su uvijek uz njih i daju im podršku. Kasnije se taj osjećaj povezuje s pritiskom koji se javlja tijekom utakmice, a njihove majke su i dalje uz njih.

Video u trajanju od dvije minute nosi jasnu poruku. Iza svakog sportaša stoji nevjerojatna mama. Njena snaga pomaže i mladim sportašima da i oni ojačaju.

US Weekly piše kako je Globalni Brand direktor P&G-a Marc Pritchard izjavio “Vidjeli smo kolika je važna uloga majke u svakom aspektu njihovog života, i kako se djeca mogu osloniti na nju i kad rastu. Kroz našu kampanju pozivamo sve da nam se pridruže i zahvale majkama za ulogu koju imaju u podizanju jake djece“.

Svakako pogledajte video!

https://www.youtube.com/watch?v=MQ3k6BFX2uw

Foto: Facebook stranica Thank you, Mom by P&G

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više