Kako nositi resice u uredu?

Resice su bile iznimno popularne 60-ih i 70-ih godina, a sudeći po novijim modnim trendovima vraćaju se u modu na velika vrata. Nosile su se u hippie desetljeću, sedamdesete su najprepoznatljive po odjeći s resicama, a i dio su ormara svake obožavateljice boho stila.

Resice na odjeći

Gotovo svatko ima u ormaru barem jednu stvar koju krase resice. Možete ih pronaći na odjelima, čizmicama, torbama, haljinama, majicama, jaknama, pa čak i na kupaćim kostimima. Iako za odlazak na kavu ili neku drugu slobodnu aktivnost možete nositi dugačke, lepršave resice, za odlazak na posao ipak su primjerenije one manje, diskretnije. Donosimo vam nekoliko savjeta kako nositi resice u uredu.

Bijeli sako s resicama na obrubu idealan je za ured. U kombinaciji s sivkastim ili bijelim hlačama svakako će ostaviti dojam. A kako bi razbili monotoniju bijele boje, crna torba odličan je modni dodatak.

Resice-2
ZsaZsa Bellagio

Da su resice odličan ukras na materijalu od tvida pokazuje i ova suknja s diskretnim obrubom od resica. Suknju dužine iznad koljena možete kombinirati sa svjetlijim tonovima sakoa, ali i s casual majicama ili košuljama, a poslovni dojam neće izostati.

Resice-0
Stylish Petite

Ovaj sako izgleda prekrasno u kombinaciji s jednostavnom pencil suknjom. Diskretne resice ukrašavaju obrub sakoa i haljine, a svijetla kombinacija ostaviti će odličan dojam u uredu.

Resice-1
Nordstrom

Crno bijela haljina od tvida s ukrašenim resicama izvrsna je odjevna kombinacija za odlazak na posao. Uz haljinu možete nositi sako istog materijala i stila ili obični crni sako.

Resice-03
Memorandum

 Torbe i remeni

Resice su neizostavni detalj na modnim dodacima kao što su torbe ili remeni. Štoviše, resice mogu biti i duže nego što to jesu na odjevnim kombinacijama. Ovakvim crnim remenom s dugačkim resicama možete “podignuti” klasičnu poslovnu haljinu i ostaviti upečatljiv dojam.

Resice-04
Iphone Fashions

Velike torbe izuzetno su popularne kod žena – sve što trebate ponijeti sa sobom na posao ili u izlazak u grad možete ponijeti u jednoj torbi, a diskretni ukras resica je odličan detalj.

Resice-5
Oasis Store

Foto: Zsa Zsa Bellagio, Stylish Petite, Nordstrom, Memorandum, Iphone Fasnions, Oasis Store

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više