Najbolji dodatak preplanulom tenu ovog ljeta je Karat jewelry

Iako trendovi u nakitu već nekoliko godina idu u smjeru fine jewelry-a, ovo je ljeto modna era ‘’pomaknutog’’ takvog nakita na svom vrhuncu. U odnosu na prijašnja vremena kada se pojam fine jewelry odnosio isključivo na zlato i dijamante, danas se kategorizacija prilagodila modernom životu, ograničenim financijama i velikom apetitu žena da izgledaju ‘kao iz časopisa’.

Uvelike je u tom pomaku potrošačkih navika i mind-seta odigrala industrija brze mode kojoj je danas gotovo nemoguće konkurirati.  Nakit je niša koja uspješno spaja fine jewelry, street style i slow fashion u poslovnom modelu, koji omogućuje dizajn i izgled luksuznog nakita u street style izvedbi.

Povratak trenda iz 90-ih

Danas se kod domaćih dizajnera nakita mogu pronaći komadi koji će izgledati kao naručeni s net-a-portea, možda čak još i bolji, po relativno pristupačnim cijenama. Ljetni trendovi u nakitu i dalje propagiraju poznati ‘layering’ na vratu koji savršeno dolazi do izražaja. Kako na plaži, tako i na kasnonoćnim ljetnim party-ima.

karat jewelry

karat jewelry

karat jewelry

Osim nekoliko lančića oko vrata u različitim dužinama, veliki je trend ‘ring stackinga’. Odnosno nošenja više prstenja nego što se broji prstiju. Taj trend je comeback ranih 90-ih godina. A na našem području ga je ponovo začeo domaći brand karat.jewelry.

Proizvodnja u vlastitoj radionici

Ako posjetite njihov Instagram, na prvu se dobije dojam fenomenalnog zapadnog branda iza kojeg stoji cijela mašinerija. Stvarnost je da se radi o hrvatskom brandu koji sve što vidite na njihovom web shopu i društvenim mrežama proizvodi u svojoj vlastitoj zlatarskoj radionici u Osijeku, koja postoji na tržištu od 1951.

karat jewelry

karat jewelry

karat jewelry

Ova posebna priča iz Osijeka koja spaja iznimne zlatarske vještine, strast za poslom i ljubav prema nakitu. Nudi sve što vam treba ovog ljeta.

Posjetite ih online na InstagramuFacebooku ili web shopu www.zlatarnicekarat.com i uvjerite se zašto je Karat ‘Puno više od nakita’.

Foto: Karmen Poznić

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više