Knjiga Kako pokrenuti i voditi biznis od kuće u prodaji!

Oko 90% poduzetnica koje imaju djecu rade od kuće, pa često govorimo da je kućni ured najveći inkubator ženskog poduzetništva. Rad od kuće omogućava željenu fleksibilnost.

Kako pokrenuti i voditi posao od kuće

Iskustva nam pokazuju da i kad im poslovanje naraste i pokaže se potreba za vanjskim uredom, poduzetnice ne odustaju u potpunosti od kućnih ureda i često kombiniraju rad u kućnom i vanjskom uredu.

U tome presudnu ulogu ima tehnologija koja nam danas zaista omogućuje da radimo od bilo kud, s bilo kim. Na jasan i razumljiv način objasnili smo vam alate koji će vam omogućiti da uvijek imate pristup svim dokumentima bez obzira gdje se nalazite te da ste maksimalno efikasni u radu i praćenju poslovanja.

Od samog početka poslovanja potrebno je postaviti dobru organizaciju i u tom slučaju će vaš biznis rasti bezbolno, u čemu nam je pomogla profesionalna organizatorica Kristina Brkić, a arhitektica Marija Sarušić je dala vrijedne savjete o smještaju i uređenju kućnog ureda.
Uz sve prednosti, rad od kuće ima i mnoge izazove te pravne specifičnosti.
Zbog toga su nam Danijela Iveljić i Božica Martinko dale tumačenja računovodstvene i regulative vezane za zaštitu na radu pomoću kojih ćete moći iskoristiti sve pogodnosti rada od kuće te biti sigurni da ne kršite zakon.

U knjizi je neizostavna i inspiracija kroz priče o poduzetnicama koje svoje biznise vode od kuće. Vidjet ćete da od kuće možete voditi i biznis s 50 zaposlenih, možete biti majka četvero djece i dojiti ih u pauzama….

Ova knjiga je priručnik za sve koji tek planiraju pokrenuti biznis od kuće, ali će biti od velike pomoći i onima koji već rade od kuće.

Svima će uz knjigu dobro doći i pristup u naš e-learning program Od ideje do biznisa koji će im pomoći izraditi ili poboljšati svoj poslovni plan.

Cijena knjige je 150 kuna (120 kn + pdv), dostava je besplatna. Narudžbom knjige prihvaćate Uvjete prodaje.

Ime i prezime (obavezno)

Email adresa (obavezno)

Obavezan odabir

Polja za pravne osobe

OIB

Naziv

Adresa

Polja za fizičke osobe

Adresa dostave

Slažem se s Uvjetima prodaje

PROČITAJTE JOŠ:

2 KOMENTARI

  1. Ovakav način poslovanja priželjkujem već godinama, ali nažalost dok sam u blokadi ne mogu ništa poduzeti, ali ovakav način poslovanja mi je savršen, jer imam cijelu obitelj “na oku”,a i njih bi uključila u svoj biznis.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Kako transformirati izazove u prilike doznajte na doručku u Samoboru

Nakon uspješne i do zadnjeg mjesta rasprodane Konferencije za poduzetnice u Samoboru, organiziramo prvi Networking breakfast Samobor. U romantičnom ambijentu hotela...