Koliko zaista vrijedi vaše zdravlje?

Mi žene, često se izgubimo u moru obaveza i zaboravimo na sebe. Zaboravimo na prioritete. Nije li vrijeme da provjerimo svoje prioritete?

Što se uopće dogodilo? Ne znam, nekad je to završetak škole, početak fakulteta, početak posla, sjedeći posao, trudnoća, vrijeme poslije trudnoće, pa godine, menopauza, hormoni, nezadovoljstvo, problemi, bolest…

Svatko ima svoju priču i sve se one razlikuju u puno ili malo stvari, međutim, ono što je ključno svima, je da smo u nekom trenutku izgubili pomisliti na sebe, na svoje osjećaje…

Živim li život kakav sam sanjala da ću živjeti kao dijete, osjećam li se kako volim, jesam li okružena ljudima koje volim, imam li drage i pouzdane kolege na poslu, ispunjava li me partnerski odnos ako ga imam, pokazujem li svom djetetu, partneru ili prijateljicama da volim sebe i brinem za sebe jer smatram da je to važno.

Briga za sebe nije sebičnost

Koliko vrijedi moje tijelo? Koliko vrijedi moj dobar osjećaj? Koliko ja vrijedim?

Možda ste čuli da drugima vrijedimo onoliko koliko vrijedimo sami sebi ili svatko se ponaša prema nama onako kako se mi istinski (podsvjesno) ponašamo sami prema sebi. Volim li sebe bezuvjetno kao što volim svoje dijete ili neku drugu osobu?

Ako se volim, zašto si ne pokažem tu ljubav, zašto sebi ne poklonim osmijeh, pohvalu, kompliment, jedno volim te baš takva kakva jesi. A puno nas sebe ne voli dovoljno ili na pravi način. To čujem svaki dan u Linea Snella uredu kad radim savjetovanja za naše programe.

Nije važno koliko žena ima kilograma, nego kako se osjeća. Imamo dame koje su prilikom upisa u naš program imale 57 kg, a bile su strašno nezadovoljne. Njihov primarni cilj je bio posvetiti se sebi, misliti kako se osjećaju, malo se pobrinuti za jedino tijelo koje imamo u ovom vremenski ograničenom životu.

Jesi li ikada rekla za nešto: Ima vremena.

Jesi li ikada rekla za nešto što trebaš učiniti za sebe: Nemam vremena.

Koliko je to znakovito. Imamo vremena, nemamo vremena ili: to ću kad se ispune ovi i oni uvjeti… I tako prođe život… Naš život je ograničen. Ima svoj početak i kraj. Nažalost ili na sreću. Možemo li se pokrenuti?

Želimo li se pokrenuti? Nitko od nas ne zna koliko će živjeti, međutim možemo li učiniti da taj život bude što bolji i ljepši i ugodniji za živjeti? MOŽEMO. Sve se može, kad se hoće.

Koliko vrijedi moje zdravlje?

Zapravo, ovaj tekst je inspiriran jednim razgovorom s našom klijenticom. Rekla je:

„Moj život je dobio smisao, promijenila sam se na bolje, živim kako sam mislila da nikad više neću. Uz vašu pomoć, ne samo da sam skinula višak kilograma, nego sam: prestala pušiti, regulirala tlak, bila sam u menopauzi, a sad mi se i to popravilo i više nisam, nisam mogla vjerovati koliko će se moj život poboljšati. Ovo je moja bajka… hvala vam što ste me naučile vrednovati tijelo i život. Sad mogu biti pravi primjer svom djetetu da se sve može i da je potrebno brinuti za sebe.”

Koliko stvarno vrijedi moje zdravlje?

U Linea Snella centrima, tvoje zdravlje nema cijenu. Cijenu imaju programi koji ti pomažu da dođeš do svog zdravlja. Zar to nije divno.

Nekad sam mislila da je smršaviti i oblikovati tijelo stvarno stvar sreće. Danas, kad postoji Linea Snella u Zagrebu, sretna sam što bar žene iz Zagreba imaju priliku garantirano i ciljano doći do svojih rezultata.

Nisu to samo kilogrami i centimetri. Vjerujte to je puno više od toga. To potvrđuje svaka naša klijentica, a neke su podijelile s nama i svoju priču o uspjehu. I sada, koliko zaista vrijedi tvoje zdravlje? Ponavljam, tvoje zdravlje nema cijenu, međutim postoji program koji će te dovesti do tvog zdravlja.

Naš najpovoljniji program traje 10 mjeseci zato što znamo da za sebe treba izdvojiti vrijeme, zato što je potrebna godina dana da neke stvari postanu normalne i dobre navike „nesvjesne“, zato što za 10 mjeseci stvarno možemo biti sigurne da će se promijeniti tvoj život i da će rezultati biti dugoročni.

A kroz 10 mjeseci i 100 sati za sebe sigurno možeš promijeniti svoje navike. Tada smo sigurni da ćeš misliti o sebi bar tih 100 sati i ostvarit svoj cilj u smislu zdravlja, izgleda i energije.

Prijavi se na savjetovanje koje je potpuno BESPLATNO i neobvezujuće za tebe. Napravi prvi korak prema svom boljem životu.

Women in Adria članice ostvaruju posebne pogodnosti na programe i usluge koje nudi Linea Snella.

Foto: Linea Snella

Autor: Helena Fjorović

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -