Kombinezon-savršeni komad za vrući dan u uredu

Kombinezon je dugo prisutan na modnoj sceni i uglavnom viđamo svečane kombinezone ili kombinezone za sportske, opuštene prilike. Za vas smo uspjeli pronaći kombinezone koji su primjereni za posao, a daju vam ono što ljeti tražimo: lepršavost i lakoću nošenja.

Kombinezon na sastanku s upravom

Ozbiljni kombinezon ima sve odlike konzervativnog poslovnog stila. Za sastanak s upravom samo mu dodajte sako i spremi ste. Budući da ga kreator Gianbatista Valli preporuča za sljedeće proljeće/ljeto, bit ćete ispred vremena ako ga uvrstite u garderobu već ove godine.

kombinezon za sastanke

poslovna moda ljeto 2014

Skriveni kombinezoni

Već smo viđali “skrivene” haljine koje na prvi pogled izgledaju kao suknja i košulja. Kombinezoni prate trend, tako da sad možemo vidjeti kombinezone koji izgledaju kao hlače s košuljom sa ili bez rukava.

moda za posao

Neki kombinezoni imaju izrez na leđima, pa ih za ured morate nadopuniti sa sakoom. Ali zato nakon posla nema presvlačenje za izlazak.

poslovna moda ljeto 2014
kombinezon za ured
ljetni kombinezon

Ljeti su zbog godišnjih odmora uredi poluprazni i većinom će dress code ljeti biti opušteniji. Ako vam je ljeti samo petak opušteni dan, evo prilike za kombinezon.

casual friday
sport casual

Foto: For Style Sake

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

ukrajinski film Klonkide

Ukrajinska redateljica na Sarajevo Film Festivalu predstavila ratni film iz ženske...

Ukrajinska redateljica i scenaristica Maryna Er Gorbach na Takmičarskom programu Sarajevo Film Festivala predstavila je svoj film pod nazivom Klondike. U tursko-ukrajinskoj koprodukciji, film...
- Advertisment -