Jeste li spremni za nezaboravno ljeto u znaku filmske glazbe?

Početkom lipnja započinje uzbudljiva turneja Hollywood film music quarteta, koji će diljem Hrvatske predstaviti svoje verzije poznatih tema iz najuspješnijih filmskih klasika.

Poznate filmske teme na jedinstvenim lokacijama

Koncertnim izvedbama na jedinstvenim lokacijama koje predstavljaju najbolje od hrvatske kulturne i prirodne baštine, Hollywood film music quartet daje hommage tim lokacijama i pridonosi njihovoj vidljivosti.

Program, u ukupnom trajanju od 60 minuta, potpisuje skladatelj filmske glazbe Ozren K. Glaser, a donosi glazbene tema iz filmova i serija: The Crown, Game of Thrones, Beauty and the Beast, Gladiator, The Lord of the Rings, Skyfall, Pirates of the Caribbean, A Star is Born i brojnih drugih.

Termini i lokacije koncertnih nastupa:

♪  7.6.2019. Tuškanac – Zagreb, Pop Up Summer Garden Festival

♪  7.7.2019. Makarska, u sklopu manifestacije „Glazbene noći pod zvijezdama“

♪  27.7.2019. Tuškanac – Zagreb, Pop Up Summer Garden Festival

♪  30.7.2019. Stara uljara – Vodnjan, u sklopu manifestacije „Vodnjansko ljeto“

♪  7.9.2019. Interpretacijski centar Petra Preradovića, Grabrovnica

Lokacije nastupa doista su jedinstvene. Magična šuma Tuškanac u samom centru Zagreba sa svojim zelenilom i vedrim nebom jedna je od naših ljepših prirodnih atrakcija, baš kao i park šuma Fra Jure Radića u Makarskoj koja je specifična po tome jer se nalazi u samoj blizini mora.

Osim ovih predivnih prirodnih lokacija, tu su još i prostor Stare uljare u Vodnjanu i Interpratcijski centar Petar Preradović u Grabrovnici. Svaka ima svoju povijest i svoju priču, a zahvaljujući naporima zajednice, ti su prostori dobili nove funkcije i postali su mjesta održavanja brojih kulturno-umjetničkih programa tijekom cijele godine.

Domaća tvrtka DreaMaker Productions d.o.o., specijalizirana za projekte filmske glazbe, začetnik je i koordinator projekta, a na samom projektu sudjeluju i brojni inozemni i domaći partneri. Neki od njih su Comunicaciones y Producciones Chale Mas S.L., SoundTrackFest, YoungMasters, Obnomika d.o.o., Pop Up Summer Garden Festival, TZ Makarska, POU-UPA “Vodnjan-Dignano” te Centar za kulturu “Drago Britvić”.

Nemojte propustiti poslušati izvedbe Hollywood film music quarteta i uživajte u životu i filmskoj glazbi!

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

pitanja za kandidate

Ova dva “small talk” pitanja kandidatu na razgovoru za posao će...

O kandidatu puno toga možete doznati kroz ugodno čavrljanje, bez postavljanja direktnih pitanja. Ovakva pitanja za kandidate ne moraju biti postavljena...