Stiže naša prva Konferencija za poduzetnice u turizmu!

Po prvi puta u organizaciji Women in Adria održava se Konferencija za žene u turizmu, a prvo stiže u predivnu Pulu! Nakon Pule, dolazimo u Zadar, Šibenik, Split i, konačno, Dubrovnik. Ova konferencija donosi uistinu mnoštvo novosti i rasprava, a sve na temu turizma, vrlo važne gospodarske grane koju u Hrvatskoj posebno cijenimo, te čiji nam je rast posebno važan.

Priče i savjeti poduzetnika-izlagača bit će svim sudionicima od neizmjerne koristi, a najbolje od svega – ulaz je besplatan uz obaveznu prijavu.

O čemu ćemo razgovarati?

Kako je sezona sve bliže i bliže, potrebno je za istu se dobro pripremiti, a naša Konferencija za žene u turizmu tu je da vam pomogne. Za zanimljiva predavanja će se pobrinuti naše izvrsne govornice i govornik: Barbara Vareško-Pavlović, Barbara Buršić, Manuela Vukelić, Marinela Dropulić-Ružić, Velka Šuran i Marko Manojlović.

Pokrit će teme pronalaska sezonskih i stalnih radnika, zadržavanja radnika, zapošljavanja stranih radnika, promocije sebe kao poželjnog poslodavca, te motiviranja i nagrađivanja radnika.

Iako važni, ljudski resursi nisu sve što je potrebno pokriti, stoga ćemo se osvrnuti i na posebnosti koje Istra nudi stranim gostima, a naučit ćemo i kako se istaknuti kao iznajmljivač u snažnoj konkurenciji. Odgovorit ćemo i na pitanje kako poboljšati zadovoljstvo turista i umrežavati se s drugim poduzetnicima u svrhu poboljšanja kvalitete usluga.

Na licu mjesta ćete imati i sjajnu priliku dobiti sve potrebne financijske savjete od bankarskih stručnjaka, a posebno će to korisno biti malim i srednjim poduzetnicima.


Pročitajte više: Kako je Velka Šuran Istru pretvorila u top wedding destinaciju


Upoznajte naše govornice

Kako biti atraktivan poslodavac naučit će vas Marinela Dropulić-Ružić iz Meraklisa. Turizam ne čine samo prolazni i loše plaćeni djelatnici, no česta je to predrasuda. Dropulić-Ružić tu je da pojasni kako privući nove djelatnike, a potom ih angažirati, razviti i zadržati. Razbit će predrasude vezano uz rad i plaće u turizmu, te pojasniti koliko turizam zapravo ovisi upravo o ljudima i kako se ‘uhvatiti u koštac’ s izazovima djelatnika u turizmu.

Velka Šuran potom će otkriti kako biti uspješan domaćin ekskluzivnim stranim gostima. Šuran ima bogato iskustvo rada s inozemnim gostima, primarno u oblasti organizacije vjenčanja, a otkrit će kako se uspješno istaknuti u odnosu na konkurenciju, privući goste u Istru i, naravno, zadržati ih. Istra je inače uvrštena u top 23 lokacije za vjenčanja u svijetu, a Šuran će otkriti i tajnu tog uspjeha.

A kako pronaći kvalitetnu inozemnu radnu snagu otkrit će Manuela Vukelić. Gdje i kako pronaći dobre radnike, kako ih zadržati cijelu sezonu ili čak godinu, te što je sve uopće potrebno kako biste zaposlili inozemne radnike objasnit će na konferenciji.

Na konferenciju su dobrodošli svi zainteresirani, a posebno poduzetnice koje rade u turizmu i koje su u industriji vezanoj uz turizam, zaposlenice u turizmu, sezonski radnici, te naravno studenti koji žele ostvariti karijeru u turizmu.

Prijavite se na konferenciju putem poveznice još danas jer broj sudionika je ograničen. Prijave su otvorene do 1. ožujka.

Sponzori i partneri konferencije su A1, Raiffeisen Bank, Allianz, UniCredit, Job Hunter, LF Weddings, Meraklis i Turistička zajednica grada Pule.

Foto: Canva / privatna arhiva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

JD Vance seksizam

Sorry, Vance, ali biti žena bez djece nije grijeh

Čovjek koji je na korak do toga da postane jedan od najmoćnijih ljudi na svijetu, Trumpov potpredsjednički kandidat JD Vance, smatra...
- Advertisment -