Koristite li kristale i eterična ulja kao svoje saveznike u biznisu?

Eterična ulja se u biznisu koriste više od desetljeća. Postoje eterična ulja koja opuštaju, koja jačaju naš obrambeni mehanizam, potiču naše mentalne aktivnosti… “To su zapravo nemasne tekućine, koje su visoko koncentrirane i mirisne, pa je ponekad i jedna kapljica dovoljna kako bi se postigao željeni učinak“, objasnila je Anamarija Pažan Morović, spa manager i aromaterapeut u Laurus Slow Spa.

Japanci ih tako koriste kako bi bili bolje usredotočeni na svoj posao (primjerice, da rade manje greške kod rada za računalom), ali i kako bi poboljšali raspoloženje zaposlenika, te smanjili bolovanja.

Amerikanci ih s druge strane koriste u trgovinama i restoranima kako bi se kupci osjećali ugodno, ostali duže i trošili više.

Kombinacija kristala i eteričnih ulja za uspjeh u poslovanju

Ukoliko eterična ulja koristite u kombinaciji s kristalima, postići ćete maksimalni učinak. Kristali su još jedan izvor energije prirode, a mogu vam pomoći u privlačenju bogatstva, donošenju pravih poslovnih odluka, ali i u ostvarenju želja. Među poznatijima su citrin, mahovinasti ahat,akvamarin, serpentin, sunčev kamen, pirit…

Za one potrebne stabilnosti, mira i unutarnje snage, tu je i ametist koji se koristi i kao zaštita od psihičkih napada. Također, potiče dobar san, pomaže kod glavobolje i nesanice i povoljno djeluje na imunitet.

Kada ametistu dodate kristale lapis lazuli, koji donosi iskrenost, kreativnost, unutarnju moć, osnažuje um i tijelo i pomaže da organizirate svakodnevnicu, te gorski kristal koji daje snagu, mudrost i sklad duši, dobivate energetiziranu svijeću Komunikacija koju je za nas proizveo House of Candles, a dostupna je u našem web shopu.

kristali i eterična ulja

U nju su dodana i 100 posto prirodna eterična ulja čajevca, bergamota, eukaliptusa, sandala i metvice, što će vam pomoći da balansirate energiju u vašem tijelu.

Eterična ulja u energetiziranoj svijeći su bez prisustva genetski modificiranih oblika, a miris je neagresivan baš zbog svojstva ulja kao takvog jer svijeće koje jako mirišu u sebi sadrže mirisne kompozicije koje prolaze određene kemijske procese s dodavanjem različitih supstanci.

Uz svijeću Komunikacija, u našem web shopu možete pronaći i energetiziranu svijeću Uzemljenje u kojoj su također gorski kristal i crni turmalin, koji odbija negativnu energiju i pomaže u postizanju više razine svjesnosti. Jednako tako i hematit koji je poznat i kao „kamen za um“, potiče temeljno razmišljanje i logiku, ali i izdržljivost. Ali i kristal granit, koji donosi pozitivne misli i porast energije, stvara samopouzdanje kao i uspjeh u karijeri, a proizvedeni su u kombinaciji s eteričnim uljem pačuli, kadulje i majčine dušice.

kristali i eterična ulja

Ukoliko želite biti produktivni na sastancima, prevladati strah od javnog nastupa, ili pak napuniti baterije, obnoviti snagu i regenerirati se, uz pomoć ovih svijeća postići ćete taj željeni učinak.

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

kim kardashian harvard

Želimo li našim kćerima uspjeh na način Kim Kardashian? Makar dogurale...

I vrapci na grani već znaju da je Kim Kardashian održala predavanje na Harvardskoj poslovnoj školi. Stoga smo zatražile mišljenje na...