Kozmetika sa zobi spas za zahtjevnu i oštećenu kožu!

Kada se spominju ljekovite biljke, ne pomislimo odmah na žitarice. Ipak, žitarice se već stoljećima koriste u liječenju. Iako je zob poznata već od brončanog doba, dugo vremena nije joj se pridavala posebna pažnja. Veliki spektar upotrebe zobi, primjerice za liječenje probavnih smetnji, doveo je do toga da zob bude okrunjena titulom „Ljekovitog bilja 2017. godine“.

Regenerirajuće svojstvo

U svojoj novoj liniji sa zobi tvrtka BIOTURM upotrebljava koloidno zobeno brašno nastalo patentiranim postupkom obrade posebne vrste zobi iz Finske. Sadrži Omega-3 i Omega-6 masne kiseline, kao i visoki udio beta glukana.

Beta glukan je komponenta zobi koja djeluje protiv upala i smanjuje svrbež. Svojim regenerirajućim sastojcima poput avenantramida, zob smanjuje upalu atopične kože i prekida krug svrbljenja. Avenantramid smanjuje postojeće crvenilo i učinkovito umiruje kožu, a antiupalno i regenerirajuće svojstvo zobi pomaže koži u izgradnji prirodne i zdrave barijere.

Novi BIOTURM proizvodi s koloidnim zobenim brašnom upotrebljavaju se kao potpora terapiji kod atopijskog dermatitisa. Iako je zobeno brašno koloidno, što znači da su čestice fino raspršene, nije riječ o nanočesticama, već o mikročesticama. One ne ulaze u tijelo, već ostaju na koži i tamo djeluju.

Četiri saveznika u borbi protiv problematične kože

Bioturm mast sa zobi njeguje nadraženu kožu i prekida krug svrbeža. Gruboj koži osigurava vlažnost, a barijera kože se regenerira. Smanjuje crvenilo i utječe na omekšavanje kože koja postaje glatka. Ova mast osnovna je potporna njega kod problematične kože uzrokovane atopijskim dematitisom, a odličan je izbor i za suhu, nadraženu kožu te je pogodna za njegu dječje kože.

Losion sa zobi namijenjen je upotrebi na velikim površinama nadražene kože. Posebno koloidno zobeno brašno i dragocjena organska ulja smiruju kožu i umanjuju osjećaj svrbeži. S lakto-intenzivnim aktivnim kompleksom, gruba koža dobiva dovoljno vlažnosti te se regenerira. Barijera kože se dovodi u ravnotežu i stanje kože se kontinuirano poboljšava.

kozmetika sa zobi

Mlijeko za čišćenje kože sa zobi idealan je proizvod za nježno čišćenje nadražene kože. Koža se pomoću nježnih biljnih tvari čisti i istovremeno, zahvaljujući dragocjenim organskim uljima, opskrbljuje nužnim lipidima. Njega koja osigurava mekanu kožu bez osjećaja zatezanja nakon umivanja.

Šampon sa zobi posljednji je u nizu Bioturm proizvoda u ovoj jedinstvenoj liniji. Omogućava nježno pranje kose za sve one koji se bore sa suhim i nadraženim vlasištem. Posebno koloidno zobeno brašno pomaže u regeneraciji kože vlasišta i što je jako važno, smanjuje osjećaj svrbeža i to sve bez isušivanja!

Prirodna kozmetika bez štetnih aditiva

Bioturm proizvodi su certificirana prirodna kozmetika te su razvijeni i proizvedeni bez pokusa na životinjama. Oni ne sadrže umjetne mirise i boje, PEG, parafinska ulja, silikone, kao ni parabene.

Svoj Bioturm proizvod sa zobi nabavite na Bellavita webshopu i u bolje opremljenim ljekarnama u Rijeci, Zadru, Splitu, Osijeku, Zagrebu, a uskoro i Omišu.

Sve Women in Adria članice pri kupovini u Bellavita webshopu ostvaruju popust od 15 posto

Foto: Unsplash, Bellavita

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

eCommawards 2023.

eCommawards 2023. – Proglašeni najbolji web trgovci u Hrvatskoj

Hrvatski webshop godine je bima-shop.hr, prema ocjenama stručnog žirija ovogodišnjeg ekskluzivnog događaja eCommAwards powered by Ooblee, u organizaciji  udruge eCommerce Hrvatska....