Znamo gdje možete kupiti najljepše kožne jakne i krznene kapute!

Lergiss MK je mala obiteljska tvrtka iz Vinkovaca koja proizvodi kožnu i krznenu odjeću za strane klijente, a istovremeno ima i svoj vlastiti brend. Zapošljava 20 žena koje su dugi niz godina u ovom poslu što ih čini majstoricama svog zanata. Ponosni su na vrhunsku kvalitetu prirodnih materijala i izrade. Koriste najfinije ovčje krzno i kožu visoke kvalitete. Stoga u Lergiss MK možete pronaći najbolje kožne jakne, krznene kapute, ali i ostale proizvode napravljene od krzna i kože.


Pročitajte više: Kaputi definiraju poslovni stil


Hrvatske kožne jakne i krzneni kaputi

Na hrvatskom tržištu, prepoznatljivi su po izradi muških i ženskih krznenih/kožnih jakni i bundi. Već dugi niz godina donose najnovije trendove u koži na naše tržište i čine klijente zadovoljnima.

Lergiss izlazi s dvije kolekcije godišnje, i to jesen/zima i proljeće.

Kolekciju jesen/zima čine najvećim dijelom bunde koje su i njihov zaštitni znak. Kolekcija proljeće donosi kožne jakne, mantile, suknje i sl. U vrijeme Adventa, otvaraju već 2 godine za redom pop up store u Zagrebu te na taj način omogućuju potencijalnim kupcima kupovinu proizvoda što se pokazalo kao odličan poslovni potez. Isto namjeravaju i ovog Adventa, no nažalost to će ovisiti o epidemiološkoj situaciji vezano za Covid 19. U sklopu firme imaju i trgovinu u Vinkovcima koja radi sezonski, od rujna do svibnja.


Pročitajte više: Kožna jakna – ima li joj mjesta u uredu?


Njihove proizvode možete pronaći na web stranici, Facebook stranici Lergiss te na Instagramu @lergiss dok je web shop u izradi te bi trebao vrlo brzo funkcionirati.

Isto tako, možete ih pronaći u trgovinama Karla po cijeloj Hrvatskoj te u Šibeniku u trgovini Club Z.

Foto: Privatna arhiva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Bright Horizons srednja škola

Zagrebačka škola u kojoj njeguju mindfulness i holizam od jeseni otvara...

Međunarodna osnovna britanska škola Bright Horizons početkom ove školske godine u Hrvatskom narodnom kazalištu proslavila je desetu godišnjicu postojanja te je...
- Advertisment -