Konzultantica Kristina Androlić pomoću Linee Snelle uklonila višak kilograma

Osobno nemam prevelikih problema s kilogramima. Osim toga, oduvijek sam u sportu. Nekad sam aktivno trenirala atletiku, pa par godina provela u teretani, pa probala tai chi, stretching itd. Sad već nekoliko godina redovito treniram 2-3 puta tjedno Tai bo koji mi je nekako taman i dovoljno je žestok za moj ukus. Uz to, može me se vidjeti na biciklu, u šetnji, na bazenima … Ali, naravno da uvijek postoji “ali”.

Trbuščić kojeg sam se željela riješiti

Nakon druge trudnoće, nekako mi je ostao taj moj trbuščić koji se nije htio vratiti na svoje mjesto, pa je onda došlo i par kilograma više koji nikako da odu dolje i ne mogu se skinuti samo izbjegavanjem nekoliko večera. Jedan od razloga sigurno je i taj što veći dio dana sjedim.

Vlasnica sam tvrtke Androlić konzalting za poslovno savjetovanje, a moj posao uključuje pripremu projektne dokumentacije za domaće i EU fondove, izradu poslovnih i marketinških planova, te poslovne edukacije. Dakle, uglavnom sjedim, pišem, čitam, pa opet sjedim te povremeno stojim. U radno vrijeme šetam jedino kad telefoniram ili držim radionicu.
Kupon za prvi tretman u Linei dobila sam na Business caféu. S obzirom na to da sam ja znatiželjno biće, dogovorila sam termin i otišla na prvi tretman u Linea Snella Jug. Moram odmah reći da je prvi kontakt i razgovor s Helenom bio baš ugodan, i da je ona izuzetno vedra i draga osoba. Kod mog prvog dolaska, mislim da ni ona nije mislila da ću ja stvarno dolaziti iz Varaždina da bih vježbala. Ali, ja sam odlučila probati i znala sam da ću se već nekako organizirati.

Rezultati motiviraju

Moja očekivanja u početku nisu bila velika i od samog početka se nisam držala baš svih uputa. No, s vremenom su se zdrave prehrambene navike ustalile, a ja imam sve više ideja za izradu raznih jela i odličnih salata s niskim glikemijskim indeksom i znam već što ću s čime kombinirati. I moram reći da je to sve fino i ukusno.

Već nakon mjesec dana, stigli su i prvi konkretni rezultati. Ne znam tko je bio sretniji, Helena ili ja. Skinula sam 4 kilograma i nevjerojatnih 51 centimetar te 13 centimetara u trbuhu. Bravo ja! Najviše sam izgubila u struku, što je i bio cilj i baš sam bila ponosna na sebe.

Kao što rekoh, vježbati volim i to mi nije problem, ali zašto je ovaj put mršavljenje stvarno uspjelo? Stvar je u kombinaciji pravilne prehrane, ciljanog vježbanja, tretiranja kritičnih dijelova tijela i potpori koju fizioterapeutkinje Linea Snella Jug pružaju. Radi se individualnom pristupu i savjetovanju usklađenom vašim željama, te kontroli unosa hrane. Kad kažem kontroli, to znači da pišete dnevnik što ste konzumirali tijekom dana i tek kad sve lijepo napišete, onda ste tek svjesni koliko ste toga zaista potrpali u sebe.

Kristina Androlić 1

Često čujem komentar „Ma znam ja što se smije, a što ne smije jesti. Znam ja to sve.“. Svi mi znamo što je zdravo, a što nije, no treba to i primijeniti. Osobno sam pročitala nekoliko knjiga o zdravoj prehrani i uglavnom se zdravo hranim. No, ako ne postignete potpunu kontrolu nad onim što unosite u svoje tijelo, ako ne pratite što ste pojeli taj dan, ako nemate stručnu podršku i vođeni program, teško ćete sami doći do svog cilja. Ako možete sami, onda ste već to sigurno postigli i sad ne čitate ovaj tekst.

Koja je nagrada?

Pravilna prehrana koja djeluje dobro na vaš organizam podiže vaše raspoloženje i osjećate se bolje i poletno. Odjeća koja vam puno bolje pristaje definitivno će vas dodatno razveseliti, a jedna od nagrada je i to što sami sebi dokažete da stvarno možete skinuti tih par tvrdokornih kilograma koji su vam smetali. I sad kad se okrenem unazad, uopće nije bilo teško.

Da, ok, nekad sam izbjegavala biti u prostoriji kad se tamanila pizza, za Uskrs nisam pojela niti jedan kolač, ponekad mi se stvarno jelo nešto slatko pa sam onda uzela komadić crne čokolade, ali sad sam baš ponosna na sebe.

Prednost programa Snelly je taj što se radi o stručno vođenom programu, koji je siguran i zdrav, ne morate se mnogo odricati, nećete se izgladnjivati, nećete šokirati svoje tijelo i najbitnije od svega, učinkovit je te se provodi u dobrom društvu, jer polaznice vrlo rado razmjenjuju svoja iskustva, zdrave recepte i savjete. Ja krećem dalje jer predamnom je još nekoliko kilograma koje želim skinuti i znam da ću i u tome uspjeti.

Women in Adria članice u Linei Snelli ostvaruju pogodnosti, provjerite naš članski program

Autor: Kristina Androlić

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

networking doručak o prodaji_

Uz savjete ovih stručnjaka nećete imati probleme u prodaji

Prodaja je ključni element u opstanku svake tvrtke. Ipak, često zadaje muke. Organizacija efikasnog prodajnog procesa malim se poduzetnicima čini kao...