Ovi su kupaći kostimi must-have za ljeto 2022.!

Ljeto je pred vratima, stoga je pravo vrijeme za odabir novog kupaćeg kostima. Najvažnije stavke na koje treba obratiti pozornost svakako su udobnost i izdržljivost materijala, no naravno da je važno i da vam dobro pristaje.

Odabir kupaćeg kostima ne treba biti bauk, samo zadatku pristupite na odgovarajući način.

Udobnost prije svega

Ako vam u određenom odjevnom predmetu nije udobno, odnosno ako se u njemu ne osjećate ugodno, nećete se moći adekvatno opustiti i uživati.

Kupaći kostimi ljeto 2022
Calzedonia

Koliko god bio lijep i koliko god dobro u njemu izgledali, ako vas kupaći kostim stišće, labav je gdje ne bi smio biti ili vam se materijal jednostavno ne sviđa, tražite dalje.

U pravilu, kupaći kostim treba biti uzak, no ne bi trebao stiskati tijelo ni dok je suh. Ako razmišljate uzeti malo veći kupaći kostim zbog komfora, imajte na umu da će se materijal rastegnuti u vodi, stoga ova opcija nije preporučljiva za ljubiteljice kupanja.

Komotnost kupaćeg kostima najlakše ćete testirati tako da se mičete u njemu dok ga isprobavate – prošećite, čučnite, istegnite se i promotrite kako se kostim miče s vama.

kupaći kostimi ljeto 2022
Sinsay

Pročitajte više: Uskočite u hit sandale ove sezone – donosimo 5 najljepših


Istaknite svoj karakter

Modna industrija vrlo je aktivna, te danas omogućava svakom stilu i karakteru da se istakne, a kupaći kostimi ne zaostaju.

Ako se ne osjećate ugodno u popularnom bikiniju, na tržištu ćete pronaći mnoštvo prekrasnih jednodijelnih kupaćih kostima. Ako se želite poigrati uzorcima i bojama, na policama dućana pronaći ćete more maštovitih krojeva i uzoraka. Želite li pak klasičan kupaći kostim, lakše nego ikad ćete pronaći kvalitetan i jednostavan komad.

Kao i kod odabira svakodnevne odjeće, ni kod odabira kupaćeg kostima ne trebate se suzdržavati od izražavanja svojeg karaktera i svojih posebnosti.


Pročitajte više: Maldivian Garden – pamuk, lan i svila u ljetnoj kolekciji Comme


kupaći kostimi ljeto 2022
Lisca

Neka istakne ono najljepše na vama

Kada ste osigurali udobnost i izgled kupaćeg kostima kakav želite, važno je i da vam lijepo pristaje. Jedno bez drugog jednostavno ne ide.

U pravilu, žene čije je tijelo oblika pješčanog sata odlično će izgledati u jednodijelnim kupaćim kostimima, a žene manjih grudi u kostimima koje imaju mnogo detalja na gornjem dijelu. Žene sportske građe pak odlično nose detalje na donjem dijelu kupaćeg kostima.

Navedeno su tek smjernice koje vam mogu pomoći pri odabiru, nipošto kruta pravila. Unatoč brojnim klasifikacijama oblika tijela, svaka je osoba različita, te se tako i svatko ponosi drugačijim adutima. Kada pogledate u svoj odraz sa širokim osmijehom, znat ćete da ste odabrale najbolje.

Foto: Canva/Lisca/Calzedonia/Sinsay

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -