Održan Ladies In u kazalištu Gavella!

Sinoć u kazalištu Gavella održan je još jedan Ladies In event u organizaciji Women in Adria na kojem se okupilo više od 100 uzvanica. Druženje je održano uz predstavu “Malograđanin”, a okupljeni su sudjelovali u tomboli, a oni sretnije ruke su izvukli i vrijedne nagrade.

Povezano: Galerija: Ladies In Zagreb 29.11.19.

Ladies In je event koji se posljednje 4 godina održava u Bosni i Hercegovini. Idejna začetnica je Samira Muratović i njena agencija Altermedia. Događaj je namijenjen ženama iz svijeta biznisa, kulture, mode, sporta i svih drugih sfera života koje uz kazališnu predstavu promoviraju kulturu, networking te pozitivne životne vrijednosti i iskustva.

ladies in

Ladies In se održava u Sarajevu, Mostaru, Banja Luci i Tuzli i do sad je više od 10.000 žena posjetilo ovaj događaj. Nakon uspješno održanih evenata u Osijeku, Varaždinu i Splitu, po prvi puta se ovaj event održao i u Zagrebu!

Već u vrijeme ovog eventa je počelo vladati božićno raspoloženja, prigoda je iskorištena i za Women in Adria Xmas party pa su svi uzvanici mogli sudjelovati u tomboli.

Tombola je pripremljena proizvodima i uslugama naših poduzetnicama. No nitko nije otišao kući praznih ruku jer je uz tombolu event popraćen i s poklon vrećicama.

Ladies In

Sponzori

Event su podržali Intimina, Jana, Sana delikatese, Pauza.hr, Optotim optika, G3 spirits sa šankom gin and tonica, Floressa design koja je uredila prostor.

Event su dodatno podržali tako što su napunili vrećice Intimina, Jana, Sana delikatese, Optotim optika, G3 spirits, Violeta, Enzita, Naturavita čaj, OPG Matulić.

Foto: Martina Cvek

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

kvote za upravne odbore

Europski parlament službeno uveo kvote za upravne odbore u tvrtke

Prema novoj odluci Europskog parlamenta, veće tvrtke u Europskoj uniji morat će povećati prisutnost mane zastupljenog spola, u ovom slučaju žena,...
- Advertisment -