Što nas je Lady Gaga u samo nekoliko moćnih rečenica naučila o ostvarivanju snova

Prije nekoliko dana održana je 91. svečana dodjela filmske nagrade Oscar. Osim zanimljivim toaletama i pomalo neočekivanim dobitnicima, večer je obilježena i emotivnim govorima. Jedan od onih koji će se posebno pamtiti je govor Lady Gage, koja nas je sve u samo nekoliko rečenica podsjetila što je zaista ključno za uspjeh.

Baš poput feniksa

Pjevačica i glumica Lady Gaga slavila je pobjedu u kategoriji najbolje originalne pjesme i to za pjesmu „Shallow“ iz filma „Zvijezda je rođena“. Baš kao i na nedavno održanoj dodjeli Zlatnih Globusa, ova umjetnica popela se na pozornicu i drhtavim glasom uputila poruke zahvale obitelji. Ipak, nije propustila poslati i važnu poruku svima koji se bore i grade svoj put.

„Dugo sam i naporno radila. Nije stvar u pobjedi, nego u neodustajanju. Ako imaš san, bori se za njega. Potrebna je disciplina i strast. Ne radi se o tome koliko će te puta odbiti ili koliko ćeš puta pasti, nego koliko ćeš puta ustati, biti hrabar i nastaviti dalje.“

Ovime nas je podsjetila kako je važno strastveno i nepokolebljivo raditi na ostvarenju svojih ciljeva, nakon čega dolaze i rezultati. A u cijelom tom procesu važno je biti okružen pravim ljudima, što je posebno naglasila već više puta kroz ovu sezonu nagrada.

Za uspjeh nagrađene pjesme i vrlo popularnog filma, nije zaslužna samo Gaga, već i omiljeni holivudski glumac i redatelj Bradley Cooper, s kojim je usko surađivala prije i tijekom snimanja filma. S njim je ostvarila, čini se, i iskreno prijateljstvo koje je pod povećalom cijelog svijeta. Njemu se i na ovoj dodjeli, tijekom koje su gledateljstvu pružili dirljivu izvedbu nagrađene pjesme, posebno zahvalila.

„Ne postoji nijedna druga osoba na cijeloj planeti s kojom bih mogla izvoditi ovu pjesmu. Hvala ti što si vjerovao u nas“, za kraj je poručila ova svestrana umjetnica koja nas nastavlja svakodnevno inspirirati.

https://youtu.be/jgRpDYlYgtk

Foto: YouTube Screenshot

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više