Epsonovi laserski projektori kao alternativa velikom TV prijamniku

Uživajte u 130-inčnom 4K PRO-UHD prikazu s laserskog projektora s ultra kratke udaljenosti, koji je stvoren za ljepotu kao slika koju prikazuje. Projektori EH-LS500B i EH-LS500W donose mogućnost gledanja 4Ksadržaja i novi moderan dizajn Epsonovom portfelju laserskih projektora ultra kratke udaljenosti. Na sajmu IFA 2019, posjetitelji će se moći uvjeriti u diskretan moderni dizajn dostupan u crnoj i bijeloj boji.

EH-LS500B i EH-LS500W su jednostavni za postavljanje, uredno se smještaju pored površine za projekciju i dostupni su po konkurentnim cijenama. Za razliku od modela za projiciranje sa standardne udaljenosti, mogu postići veličinu prikaza od 130 inča kada se postave blizu zida. Oba modela imaju elegantne, čiste linije čime se uklapaju u životni i zabavni prostor.

S ovim 4K PRO-UHD laserskim projektorima ultra kratke udaljenosti, lako je streamati serije, filmove i još mnogo toga, stavljanjem uređaja (kao što su Amazon Fire TV i Roku Streaming Stick) u skriveni prostor na prednjoj strani uređaja. Osim toga, korisnici mogu gledati sadržaj s DVD čitača, upravljačke kutije TVa za biranje videozapisa na zahtjev, igraćih konzola i drugih uređaja, koristeći jedan od tri dostupna HDMI priključka projektora. Također, uz projektore dolaze i dva ugrađena zvučnika od 10W kao i HDMI ARC povezivost za integraciju s AV uređajima.

Projektor se može koristiti na kratkim udaljenostima

Epsonovi projektori pružaju do tri puta veću osvjetljenost od ostalih DLP projektora s jednim čipom, a EH-LS500 također uključuje interpolaciju okvira kao i tehnologiju poboljšanja detalja. S velikom osvjetljenošću od 4000 lumena, ovi dugotrajni laserski projektori su odlični za ležerno gledanje, danju ili noću, kao i za velike događaje poput sportskih prijenosa ili filmova. Uz to, isporučuju definirane detalje u sjenama i duboke nijanse crne boje s kontrastom od 2 500 000:1. Podesive HDR postavke pružaju dodatne mogućnosti.

Đenifer Domba Rogović, menadžer prodaje u kompaniji Epson Balkan, ovom prilikom je izjavila: „Korisnici koji posebno cijene dizajn mogu uživati u doživljaju velikog ekrana od 4K, uz elegantan projektor koji se jednostavno podešava, može streamati sadržaj i trajati će godinama. Stvorili smo projektor za ultra kratke udaljenosti koji je lijep, fleksibilan i jednostavan. Kako je za pojmove laserskog projektora ove kvalitete i dizajna on također i dugotrajan i cijenom pristupačan, očekujemo da će puno više ljudi odlučiti zamijeniti svoj TV prijamnik ovim projektorom.”

EH-LS500W/B dostupni su od listopada 2019. godine.

EH-LS500W/B ključne značajke:

 • Ultra kratka udaljenost
 • Veličina prikaza do 130 inča
 • 4K PRO-UHD1
 • HDR10 i HLG (18Gbps)
 • 100 – 10,000nit opseg HDR-a
 • Laserski izvor svjetlosti
 • 3LCD tehnologija
 • Jednako visoka svjetlina bijele i boje: 4000 lumena
 • 2,500,000:1 dinamički odnos kontrasta
 • Poboljšanje detalja
 • Dugotrajni laserski izvor svjetlosti – gledajte vaš omiljeni sadržaj u idućih deset godina2
 • Petogodišnje jamstvo (ili 12,000 sati)
 • Moguća Wi-Fi povezivost (putem adaptera ELPAP10)
 • 2x ugrađeni 10w zvučnik
 • iProjection
 • HDMI sučelje x3
1. 4K Enhancement Technology pomjera svaki piksel dijagonalno kako bi udvostručio Full HD rezoluciju. Rezolucija je Full HD u 3D načinu rada.
2. Osvjetljenje boja (colour light output) u najosvjetljenijem načinu rada, mjereno od strane laboratorija trećih strana u skladu s IDMS 15.4. Osvjetljenost boja varira ovisno o uvjetima upotrebe. Najprodavaniji Epson 3LCD projektori u odnosu na najprodavanije DLP projektore s jednim čipom na osnovi NPD podataka za razdoblje od svibnja 2017. do travnja 2018.
3. Na osnovi gledanja sadržaja pet sati dnevno uz projektor postavljen u ekološki način rada.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

kapi za oči

Naše oči rade sve napornije… kako im pomoći da održe tempo?

Gotovo da nema profesije u kojoj nismo izložene digitalnim ekranima. I dok primjenom nove tehnologije mi radimo pametnije, naše oči rade...
- Advertisment -