Od globalnog fenomena do najpoželjnije “tajne”: U Zagrebu se sprema prvi Le Dîner en Blanc

Zagreb će ove godine, u lipnju, postati domaćinom jednog od globalnih fenomena, Le Dîner en Blanc. Ovaj profinjeni, hedonistički pop-up event  zavladat će jednom od javnih lokacija Zagreba

Povezano:

Domaćin Le Dîner en Blanc – Zagreb je digitalna agencija Mediacor. “Tijekom posljednjih nekoliko godina primjetili smo rast zanimanja za hedonističkim pristupom životu, stoga smatramo da je grad sazrio za jedan tako čaroban event”, izjavila je Aleksandra Đermanović, suorganizatorica Le Dîner en Blanc – Zagreb.

Diljem svijeta event je već prigrlilo preko 130.000 foodieja i ljubitelja kulture. New York Times ga je vrlo elokventno opisao riječima: “Postoji piknik, a postoji i Piknik.” Ovaj très chic piknik u jednakim je dijelovima kombinacija misterioznosti, pop-up gozbe i je ne sais quoi, a s godinama, Le Dîner en Blanc je postao svjetski hedonistički fenomen. Sve je počelo kao “isključivo prijatelji i usmena predaja” tip eventa, da bi završilo kao međunarodna senzacija koja se održava na šest kontinenata.

Le Dîner en Blanc de Paris, su 1988. godine u Parizu pokrenuli François Pasquier i nekolicina prijatelja, a 2018. godine je obilježio svoju 30. godišnjicu s rekordnih 17.000 gostiju iz Pariza i cijeloga svijeta.

Iako se tehnologija u pozadini s godinama promijenila, glavni principi kojima se vodi ovaj fantastičan event nisu: gosti se i dalje okupljaju na tajnoj lokaciji i to uvijek s istom svrhom – podijeliti gurmanski obrok na jednoj od najljepših lokacija svojega grada, u društvu dobrih prijatelja.

Samo za članice Women in Adria, koje žele biti dijelom ove jedinstvene čarobne noći, omogućena je prioritetna prijava. Jedino što trebate napraviti je javiti se na email [email protected] i dostaviti nam svoje osobne podatke (ime, prezime, email).

Foto: zagreb.dinerenblanc.com

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

hakerski napadi

Sve je više hakerskih napada i prijevara: 5 jednostavnih metoda za...

Najnovije žrtve hakerskih napada u Hrvatskoj su Zagrebački holding i HZZO, što je još jednom pod povećalo stavilo važnost sigurnosti na...
- Advertisment -