Razvijte svoje leadership kompetencije uz Poslovnu akademiju

Kao voditelji često ste se zapitali zašto vaši zaposlenici ne mogu obaviti posao kao i vi ili zašto ne postoji entuzijazam? Odgovor nudi Didasko jezično edukativni centar koji u suradnji s AVUS d.o.o. organizira trening koji će olakšati stvarnu poslovnu svakodnevicu!

Učinkovito vođenje tima

Ova poslovna mini akademija za voditelje i menadžere pruža više od standardnih seminara. Ona će vam pomoći prepoznati snagu ljudskog potencijala, utvrditi svoj stil vođenja i razvijati kvalitete vođe, oblikovati razvojne ciljeve, pružiti korektivnu povratnu informaciju te rješavati i spriječiti konflikte.

Stručno vođena radionica osigurat će temelj za primjenu konkretnih rješenja u svakodnevnom upravljanju i vođenju i zato je idealan za vlasnike, direktore, menadžere, rukovoditelje i sve one koji upravljaju projektima ili zaposlenicima u cilju postizanja rezultata.

leadership kompetencije

Ovaj će Vam edukativni ciklus pomoći nadopuniti stručnost kako bi u svojim zaposlenicima potakli njihovu najbolju izvedbu i postali izvrstan vođa.

Za sve s kroničnim nedostatkom vremena

Treninzi se sastoje od 8 jednodnevnih interaktivnih i individualiziranih edukacija kroz 10 mjeseci radnim danom od 10 do 16 sati u unaprijed određenim terminima. Sudionici o relevantnim temama uče kroz moderne metode rada poput studije slučaja, world caffe, igranje uloga, predavanje, prezentacije, video isječci, brainstorming i demonstracije.

Omjer praktičnog rada i teorije iznosi 70:30, a follow up zadaci između edukacija pomažu u efikasnijoj primjeni stečenih vještina u praksi.

U jezično edukativnom centru i ustanovi Didasko u Čakovcu i Prelogu, 15. studenog održava se radionica na temu razvoja leadership vještina. Prijave su otvorene!

Foto: Unsplash

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više