Liderova 5. međunarodna konferencija “Žene u biznisu”

Žene prilaze problemima holistički, imaju drugačiji stil od muškaraca koji se boje da će ispasti nesigurni ako pokažu razumijevanje za druge i zatraže upute ili pomoć. Žene s tim nemaju problema, koriste emocionalnu inteligenciju i bolje se nose s raznolikošću.

To je poruka s prošlogodišnje Liderove konferencije „Žene u biznisu“, konferencije koja vas očekuje i ove godine, 3. prosinca u Muzičkoj akademiji Zagreb.

Liderova konferencija “Žene u biznisu”

Liderova konferencija svake godine okuplja i povezuje poslovne žene, vlasnice, direktorice i menadžerice kompanija u Hrvatskoj, regiji, ali i šire, kako bi istaknuli uspješna iskustva i povezali poslovne žene, motivirali ih na nove pothvate te ujedno potaknuli inicijativu za povećanje zastupljenosti žena na najvišim položajima.

Kao i svake godine, susret obilježava i predstavljanje tradicionalne Liderove godišnje liste „300 najmoćnijih žena u hrvatskom biznisu“, na kojoj su se prošle godine našle i predsjednica Uprave Ericssona Nikole Tesle Gordana Kovačević, predsjednica Uprave Tele2 Hrvatska Malin Holmberg i druge uspješne poslovne žene.

Ovogodišnja konferencija održava se pod visokim pokroviteljstvom predsjednice RH Kolinde Grabar – Kitarović, a na njoj će se okupiti vlasnice, direktorice i menadžerice kompanija čije će iskustvo i pogledi na biznis pokazati kako funkcioniraju na visokim položajima.

Zemlja partner ovogodišnje konferencije “Žene u biznisu” je Švedska, koja je napravila jedan od najznačajnijih iskoraka u pozicioniranju žena u svim slojevima poslovnog i društvenog života zahvaljujući svojoj feminističkoj politici.

Tim povodom na konferenciju se očekuje dolazak švedske ministrice za socijalnu sigurnost Annike Strandhäll i visoko pozicioniranih predstavnica švedskog biznisa, kao što je Irena Dobosz, regionalna menadžerica za održivost i korporativne komunikacije u Ikei, zadužena za provođenje politike ravnopravnosti unutar kompanije.

Osim njih, na konferenciji će govoriti i Vitomira Lončar, direktorica kazališta Mala scena, glumica Zrinka Cvitešić, doktorica Nela Sršen, Pravobraniteljica za ravnopravnost spolova Višnja Ljubičić, i mnoge druge uspješne žene.

Pridružite se Liderovoj konferenciji „Žene u biznisu“, 3. prosinca, s početkom u 9,30 sati, u Muzičkoj akademiji Zagreb (Ul. Petra Berislavića 16).

Sve informacije možete doznati na web stranici konferencije: http://lider.media/zene-u-biznisu-2015/, na kojoj se članice Women in Adria mogu registrirati uz poseban popust od 10 posto.

konferencija_Žene_u_biznisu_1

Izvor i foto: Lider

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više