LinkedUp – do frajera uz pomoć LinkedIna

Ne, ne, LinkedIn još uvijek nije postao mjesto za traženje partnera. Iako ste vjerojatno doživjeli neugodna iskustva, vidjeli neprimjerenih muških i ženskih slika, činjenica je da koliko vremena provodite na poslu vjerojatnost da tamo pronađete partnera nije mala. Ako ste mali poduzetnik, i još radite od kuće, pronalazak partera može biti ravan dobitku na lutriji.

Nedavno je kroz moj LinkedIn stream prošla obavijest da je jedna zgodna žena promijenila sliku profila, a ispod toga je bio komentar muškarca “Super slika!”. To mi je izgledalo neprofesionalno, ali šta kad je čovjek ostao zatečen:-). Ako na LinkedInu primijetite nekoga čije iskustvo, obrazovanje i slika naravno:-) vam se sviđa, na LinkedInu sve i dalje može ostati na profesionalnom nivou jer je tu aplikacija LinkedUp.

LinkedUp za miješanje posla i zadovoljstva

Osnivač aplikacije Max Fischer je za Wall Street Journal izjavio da matchiranje na temelju podataka s LinkedIna daje dobre rezultate jer informacije koje LinkedIn daje i inače ljude zanima o nekoj osobi: gdje su išli u školu, čime se bave i slično. Ostale dating aplikacije podatke povlače s Facebooka, dok LinkedUp  podatke povlači s LinkedIna, iako nema nikakve veze s LinkedInom.

 

linkedup

 

U aplikaciju se logirate pomoću LinkedIna te postavljate kriterije za matchiranje-spol, starost i lokacija. Nakon što nagovorite 5 prijatelja da preuzmu aplikaciju, dobivate mogućnost pretrage po industriji. Profile koje vam aplikacije ponudi možete like ili pass. Ako netko i vas lajka natrag, aplikacija vam omogućava da počnete chatati s tom osobom.

Na vašem LinkedInu se neće vidjeti da koristite LinkedUp, niti automatski postajete korisnik LinkedUpa, ako ste korisnik LinkedIna.

Iako sam imala jedno dosta negativno iskustvo na LinkedInu, ipak je tamo izabrana populacija i puno više neugodnosti možete doživjeti na Facebooku. Stoga ako ste slobodni zašto ne iskoristiti LinkedUp za pronalazak partnera? Ako vas do sad nismo nagovorili da napravite (dobar) LinkedIn profil, nadam se da je ovo prekretnica:-).

LinkedUp je trenutno besplatno dostupna samo za iOS.

Foto: screenshot, 123rf

 

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

UGP prijedlozi vladi

7 prijedloga Vladi RH za prvih 100 dana novog mandata

Udruga Glas Poduzetnika (UGP) službeno je zatražila sastanak s Ministrom financija i Ministrom gospodarstva i održivog razvoja kako bi predložili nekoliko...
- Advertisment -