Ljetni opušteni networking

Prije odlaska na godišnji odmor, četrdesetak žena i manji broj muškaraca podružilo nam  se na još jednom Professional Networking night-u u organizaciji Women in Adria i Badel 1862.

U ugodnom ambijentu Mansiona na Jarunu i vrlo intimnoj atmosferi, održale smo networking event na kojem su sudionici sklapali nova poznanstva ili nastavljali ona sa prijašnjih druženja.

Networking jednako važan i muškarcima

Kako to žene rade, odlučila je provjeriti i nekolicina muškaraca koji su se pridružili eventu i odlično snašli u networkingu sa ženama. Priznali su nam kako im je ovo druženje bilo vrlo interesantno i htjeli su provjeriti na koji način je ono drugačije od muškog okupljanja. Na kraju su se uvjerili kako i mi jednako uživamo u dobrom jelu i piću, ali i rado sklapamo nova poznanstva.

Lagane teme za toplu ljetnu noć

Razmijenili smo destinacije za godišnje odmore, novitete u privatnom životu, ali i promjene u poslovnom kao i planove i projekte za nadolazeću jesen. Kao i na svim eventima, vizitke su frcale na sve strane, a i zaigrali smo tombolu u kojoj su podijeljene nagrade našeg sponzora Badela.

Cilj networking eventa je ponovno ispunjen. Svi sudionici otišli su svojim kućama bogatiji za nekoliko poznanstva i  s osmjesima na licima. Je li to zbog dobrog društva ili Badelovih delicija, nećemo suditi, već je jedino bitno da je bila jedna ugodno provedena ljetna večer J

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više