Summer Mingle konačno u Medulinu! Sunce, more i sol u zraku…

Naši Summer Mingles privlače sve više žena, pa smo ga ove godine održale i u Medulinu. Ovaj se događaj se održao u kampu Kažela, odnosno u novom beach baru Burin gdje smo degustirale njihov izvrstan finger food pripreljem u restoranu Burin u koji vam svakako preporučamo da svratite ovo ljeto. Posjetite ih i guštajte u atmosferi i pogledu baš kao što smo uživale i mi.

ljetni party medulin

Sponzori ovog partyja bili su Pernod Ricard s Lillet desertnim vinom te Lillet spritz koktelima, Somersby s novim okusom marakuja i naranča, Juicy sa svojim vitaminskim vodama, te Kuća istarskog maslinovog ulja.

Gošće su dobile i priliku isprobati nove proizvode na tržištu – Wellness kekse koje nam je osigurao Bambi, kao i Heineken Silver, jedinstveno ekstra osvježavajuće pivo savršeno za ljetne večeri.

Neformalna druženja ono su što svakoj poslovnoj ženi treba, a njihova se vrijednost sve bolje ogleda u svakom novom partyju. Druženje je trajalo do sitnih noćnih sati, a kao i obično, sklopljena su nova prijateljstva i nove poslovne veze.

Party su obilježili pjesma, ples i uvijek popularna tombola. Bogate nagrade su, uz naše sponzore, osigurali i Kiehl’s.

Kao i na našim ostalim istarskim ljetnim partyjima, kao partnerice su nam se pridružile i članice udruge BPW Pula.

ljetni party medulin
ljetni party medulin

Čekaju nas još dva partyja – u Varaždinu Zagrebu. Stoga nam se pridružite i s nama provedite tople ljetne večeri.

Foto: Domagoj Bregant

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -