Završni Summer Mingle oborio Zagrepčanke s nogu!

Ovosezonski Summer Mingle svoj je završetak dobio u Zagrebu, na terasi hotela Academia. Članice su se družile uz sjajnu glazbu i ugodno vrijeme, uz mnoštvo ukusnih pića i zalogaja.

Pogledajte kako smo se provele!

ljetni party zagreb

Ekipa iz Balon centra je posebno za naš event dizajnirala photo wall, te su aranžirali dodatno uređenje lokacije. Njihov je photo wall nalik na bobice zaista bio popularan za fotografiranje.

ljetni party zagreb
ljetni party zagreb

Slatke zalogaje i degustaciju svojih sjajnih proizvoda su omogućili Dida Boža i Sana delikatese, majstori zdravih zalogaja koji su bili pravi hit.

ljetni party zagreb
ljetni party zagreb
ljetni party zagreb

Somersby je predstavio svoj novi okus mango-limeta koji je plijenio pažnju, kao i na svakom ljetnom partiju, a Beefeater i Pipi su pripremali najfinije kombinacije pića za ukusno osvježenje.

ljetni party zagreb

Modna revija brenda Calico mood sa stvarnim ženama je dala posebnu notu na otvorenju eventa, gdje su naše poduzetnice i managerice se okušale u ulozi manekenke prvi put u životu. Novo iskustvo je to bilo kojim su se oduševile, kao i izrazile želju da sljedeće godine ponovime reviju nakon što ih je gromoglasni pljesak ispratio pri završnom defileu.

ljetni party zagreb
ljetni party zagreb

Novi Citroen C5 X je na vikend osvojila gošća paryja zahvaljujući organiziranoj tomboli koja je još jednom svojim nagradama oduševila sudionice.

ljetni party zagreb
ljetni party zagreb

Hada labo i K18 su izložili svoje nove proizvode te već dobro poznate na tržištu, od kojih su neki završili u našem goodie bagu, kao i uvijek popularan Pik&Go. U goodie bagu našli su se i Libresse, te razni promo materijali koje će gošće sigurno rado iskoristiti.

ljetni party zagreb

Studio Plank predstavio je svoje programe za oblikovanje tijela, a mnoge nesumnjivo zainteresirao da se okušaju u pilatesu.

Završni Summer Mingle pokazao se kao pravi uspjeh i najbolja moguća završnica. Vidimo se sljedeće sezone!

Foto: Domagoj Bregant

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

špancirfest 2022

Kamo za vikend? Na Špancirfest ili u Opatiju?

Konačno smo došli do kraja ljeta, što znači da počinje Špancirfest. Deset će dana ovo slavlje uveseljavati posjetitelje, a vama savjetujemo...
- Advertisment -