Ljeto je pri kraju, ali modne blogerice ne odustaju od bijele boje

Bijela boja smatra se bojom savršenstva koju nose većinom optimistične osobe. Bijela je postala i nova power boja, a obožavaju je i menadžerice i poduzetnice.

Iako bijelu boju najčešće vežemo uz ljetne mjesece, možete je nositi neovisno o godišnjem dobu. Kako ističe modna blogerica Olivia Jeanette, ne postoji modna policija koja bi vas mogla kazniti ukoliko je odlučite nositi od siječnja do prosinca.

Kako nositi bijelu boju?

I sama priznaje kako ponekad voli nositi bijelu boju na posao, a naglašava kako ne postoji situacija kad je ta boja zabranjena za nošenje – osim ako idete na nečiju svadbu.

? more #workwear looks on IG stories. Also, did you meet our newest Intern?

Objavu dijeli Olivia // Corporate Catwalk (@oliviajeanette_)

To ne znači da morate svakog dana nositi bijelu boju, ali kako biste razbili monotoniju, ponekad izvadite iz ormara bijele stvari i iskombinirajte ih.

Happy Monday!! ☀️New workwear look on the blog! ?? www.oliviajeanette.com http://liketk.it/2snPD #liketkit @liketoknow.it

Objavu dijeli Olivia // Corporate Catwalk (@oliviajeanette_)

Premda mnogi govore kako bijelu boju treba izbjegavati kad putujete javnim prijevozom ili kad prolazite kroz mjesta gdje bi je mogli zaprljati, Olivia se s tim ne slaže. Što ako je riječ o tek maloj prašini na odjeći, to lako možete obrisati, zar ne? Jednako tako se ta prašina može vidjeti i na nekoj drugoj, recimo crnoj boji.

Što se tiče obuće, uz bijelu boju najljepše pristaju cipele prirodnijih tonova ili u bijeloj boji.

I za kraj, Olivia ističe kako se ne treba pridržavati starog američkog pravila kako se nakon njihovog Dana rada (Labour Day) koji se slavi prvog ponedjeljka u mjesecu rujnu, više ne nosi bijela boja.

Nosite bijelu boju kad god poželite, jer ipak je riječ o power boji.

Foto: oliviajeanette.com

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

nominacije za najbolje poduzetnice

Objavljene ovogodišnje finalistice projekta Nagrade najboljim poduzetnicama

Večeras u dvorani Istanbul zagrebačkog hotela Esplanada objavljene su finalistice ovogodišnjeg projekta Nagrade najboljim poduzetnicama. Večer u znaku pametnih, sposobnih i...