Jedini losion za tamnjenje koji će vam trebati ovog ljeta

Lijepu, zdravu i preplanulu put nije lako postići. Koliko god uživamo u upijanju sunčevih zraka, svi znamo da dug boravak na suncu šteti našoj koži. Proizvodi za samotamnjenje puno su jednostavnije rješenje koje će vam pomoći da postignete brončani efekt kože, no, nije lako pronaći proizvod koji je istovremeno učinkovit i hranjiv za vašu kožu.

Do njegovane kože i preplanule puti unutar 5 dana

Oživite ljeto uz NIVEA Sun-Kissed Radiance Body losion za tamnjenje koji omogućuje hidratiziranu njegu kože i ujednačenu prirodno preplanulu put tijekom cijele godine. Više nije bitno koliko sunce grije, jeste li uopće u prilici ležati na plaži i raditi li na svojoj ljetnoj boji.

Zahvaljujući hidratantnoj formuli s ekstraktom ginka i uljem sjemenki grožđa, NIVEA Sun-Kissed Radiance Body losion za tamnjenje učinit će vašu kožu osjetno mekšom i omogućiti joj postupno tamnjenje za prirodne rezultate unutar 5 dana.

NIVEA Sun-Kissed Radiance Body losion za tamnjenje osigurava ravnomjeran učinak prirodne preplanulosti, pruža vašoj koži 24 sata dubinske hidratacije uz dugotrajni svježi miris i intenzivnu njegu. Dostupan je za svijetlu do srednje tamnu te za srednje tamnu do tamnu kožu.

Za više informacija o NIVEA proizvodima posjetite: http://www.nivea.hr
Pratite novosti o NIVEA proizvodima prijavom na primanje newslettera na: www.nivea.hr/o-nama/beiersdorf/Newsletter

Pratite nas i na Facebooku NIVEA Hrvatska.

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

p&g mamforce

Direktorica P&G: ‘Potencijal treba njegovati, a dobar kadar zadržati’

Svako radno okruženje ima svoje specifičnosti i svoje izazove. Male tvrtke, žensko poduzetništvo, velike kompanije, multinacionalne korporacije. Što je teže i...