Tena Majetić: ‘Industrija vjenčanja me naučila čekati pravi trenutak za velike stvari’

Otvorenje Majestic Parka, koji je najavljivan kao potpuno drugačiji wedding resort, predstavlja novi koncept vjenčanja kojim se planiraju podići standardi i pokrenuti novi trendovi u industriji vjenčanja. Lokacija predstavlja pravu oazu zelenila izvan gradske vreve, smještenu samo nekoliko minuta od užurbanih gradskih prometnica – u naselju Goli Breg. Podsjeća na pravu bajku, ali onu gdje će se čarolija tek dogoditi. Tena Majetić, idejna začetnica ovog ambicioznog projekta, otkrila nam je kako teku pripreme za prva slavlja u Majestic Parku te što sve mogu očekivati mladenci ovog proljeća.

Izazov je opravdati povjerenje obiteljskog nasljeđa

Kroz svoje iskustvo kao izvršna direktorica cateringa Majetić i vlasnica restorana Eateria, Tena Majetić je oduvijek sanjala o organizaciji vjenčanja s vlastitim potpisom. Ističe kako je rad u obiteljskoj firmi pružio priliku da ostvari svoje snove. Sada, nakon 11 godina iskustva u gastro industriji, smatra da je vrijeme za korak dalje. Vjeruje kako će tek s Majestic pričom uspjeti ponuditi mladencima svoju potpunu viziju slavljenja ljubavi.

“Zahvaljujući dosadašnjem iskustvu u industriji vjenčanja, stekla sam duboko razumijevanje onoga što je bitno klijentima kako bi njihov dan bio ne samo poseban, već doslovno – dan iz snova”, objašnjava Majetić. Dodaje da je mnogo faktora koji su otežavali pretvaranje te ideje u stvarnost ranije.

“Ali vjerujem kako se velike stvari isplati čekati”, naglašava.

Mlada poduzetnica objašnjava da je pred njom i njezinim timom još mnogo posla, ali “svaki korak prema ostvarenju cilja stvara nešto veliko, nešto što Zagreb zaista treba i što nedostaje u ponudi regije”.

“Sada, više nego ikad prije, osjećam se spremnom na ovaj izazov i neizmjerno sam uzbuđena zbog svega što nas čeka”, uzbuđena je Majetić.


Pročitajte više: Kako je Velka Šuran Istru pretvorila u top wedding destinaciju


Majestic Park: bezvremenski stil uz kombinaciju elegancije i minimalizma

Majestic Park nije samo plod trenutne inspiracije. Gotovo sedam godina trajala je  njihova potraga za savršenom lokacijom koja bi udovoljila visokim standardima mladenaca. Smješten izvan gradske vreve, na više od 18.000 četvornih metara zelenila, park predstavlja idealnu kulisu za različite stilove organizacije vjenčanja – od glavnog šatora sa 350 uzvanika do privatnih ceremonija na otvorenom.

Zbog sve većeg trenda dnevnih vjenčanja prostor su prilagodili za različite formate i vremenske uvjete. Umjesto da mladencima nametnu određeni stil, ostavili su prostor za dodavanje različitih tema i elementa prema njihovim željama. Važno im je bilo osmisliti prostor kao bazu elegancije i minimalizma koji će mladencima osigurati neograničene mogućnosti transformacije i personalizacije prostora.

“Svadbena ceremonija za mene je posebna priča, jedinstvena i neponovljiva. U svako novo vjenčanje trudim se unijeti dašak svježine, ali istovremeno i zadržati onaj izvorni duh mladenaca koji čini svaku svadbu posebnom. Taj osjećaj povjerenja i zahvalnosti što mogu biti dio tako važnog trenutka u životima ljudi – meni predstavlja svemir. To je ono što me pokreće, što me čini sretnom i što mi svakodnevno potvrđuje da činim nešto dobro”, opisuje Majetić.

Skromno naglašava da nije sve postigla sama.

“Ključna karika je moj tim. S njima dijelim svoju viziju, pretvaram ideje u stvarnost i stvaram velike stvari. Bez njih, ništa od ovoga danas ne bi bilo moguće”.

Visoki standardi u gastronomskoj ponudi

Svjesni činjenice kako je zadovoljstvo hranom jedna od najvažnijih karika uspješnosti događanja, Majestic tim kvalitetu hrane uvijek postavlja kao imperativ. Gosti će tako moći uživati u raznolikoj gastronomskoj ponudi koja uključuje nekoliko različitih načina posluživanja hrane. Jedan od njihovih omiljenih pristupa je show cooking, gdje jela dobivaju posebnu dimenziju jer se pripremaju pred samim gostima.

Također, gostima će nuditi i teller varijantu, inspiriranu restoranskim iskustvom. Tu svaki gost dobiva personalizirani tanjur s jelima po vlastitom izboru, stvarajući doživljaj visoke kulinarske kulture. Naravno, nezaobilazan će biti i klasičan način posluživanja hrane, uključujući domaću hranu koja odiše tradicijom.

majestic park

“Hrana će biti svježe pripremljena na samoj lokaciji, neposredno prije serviranja jer nam je važno da svaki detalj bude savršen. Mladenci mogu očekivati potpuno personalizirani pristup koji smo i dosada pružali našim klijentima”, kaže poduzetnica. Dodaje da se iznimno veseli toplijem vremenu. Tada će započeti sa sadnjom vlastitog vrta, uređenjem okoliša i stvaranjem oaze mira koju jedva čekaju podijeliti sa svijetom.

Vlastita proizvodnja i samoodrživost predstavljaju temeljne vrijednosti njihovog postojanja. Integracija s poljoprivrednim gospodarstvom odražava autentičnost parka i glavnu prednost koja ih izdvaja od svih postojećih formata na tržištu regije. Upravo ova integracija bila je ključna za daljnji razvoj i dugoročni uspjeh njihovog poslovanja. Bili su spremni investirati u takvu viziju, a vjeruju da će im omogućiti ne samo osiguranje kvalitetnih resursa za posao, već i smanjenje ovisnosti o vanjskim izvorima te pružanje autentičnog i održivog iskustva njihovim gostima.

Foto: PR / Canva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Konferencija za poduzetnice Hvar

Poduzetnice, na Hvaru pričamo o važnim aspektima poslovanja i problemima turizma

Poduzetnice se svakodnevno susreću s morem briga. Žele li malo 'odmoriti' i uz društvo ambicioznih i uspješnih žena poput njih razgovarati...
- Advertisment -