Make-up za 5 minuta

Prije djece, moje pripreme za sutrašnji radni dan uključivale su usklađivanje svega sa odabranom odjevnom kombinacijom: cipela, make-upa, noktiju u odgovarajućoj boji i torbe uključujući prebacivanje gotovo cijelog sadržaja iz današnje u sutrašnju torbu….

To sam još dodatno zakomplicirala tako da sam imala torbu za kompjuter u crnoj i smeđoj boji pa sam i njih kombinirala po potrebi…

Nakon rođenja prvog djeteta, pa s drugim, ova rutina je postajala sve jednostavnija…:-) Sad se ne sjećam kad sam zadnji put imala nalakirane nokte:-)).

Nedavno sam gledala video od Sharon Connolly ,  savjetnice za imidž, koja s razlogom naglašava dobar make-up kao dio brandinga poslovne žene. Međutim, za njen preporučeni izgled meni bi trebalo barem pola sata svaki dan kojih nemam…svakako preporučljivo za važne sastanke i događaje, ali ne za svaki dan.

Svaki dan je bitno izgledati uredno i svježe s make-upom koji odgovara svim odjevnim kombinacijama. Kako to postići pogledajte u videu dolje. Koliko vi vremena imate ujutro za make-up?

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

vlasnica Euronautic

Kako je Katarina 107 smjena gostiju pretvorila u sasvim običan radni...

U tvrtku je došla kao recepcionarka, a sada je vlasnica i direktorica. Možda zvuči nevjerojatno, no to je karijerni put Katarine...