48. Business Cafe: zašto su važni mali poduzetnici?

Nakon ljetne pauze Business Cafe vraća se kako bi nastavio voditi važne društvene i poslovne razgovore. Ovoga puta tema je „Mali poduzetnik, veliki doprinos(i).

Razgovarat će se o tome kako mali poduzetnik i zapravo samo jedan čovjek može napraviti veliku razliku u cijelom društvu i ostaviti traga u poslovanju i brojnim ljudskim životima. Gosti ovoga izdanja to će svojim primjerom uspješno dokazati.

Iznenađenje u pripremi

Prvi gost 48. Business Cafea je Marko Emer, poduzetnik iza digitalne transformacije koju je izazvao njegov servis Moj-eRačun. Druga gošća je Sanja Dajak Matanović, ekonomistica koja je nakon davanja otkaza u državnoj instituciji i poduzetništva s partnerom pokrenula i vodi Kredencu zdravlja. Radi se o poslovnoj priči nastaloj nakon njezinog privatnog izazova u obliku mršavljenja, koji je uspješno savladala.

Danijel Nesek, Lifestyle i Dating Coach, treći je gost ovog zanimljivog eventa. Dvaput je zaredom proglašen kao najbolji u svijetu, a više od 15 godina podučava muškarce diljem svijeta kako biti uspješan sa ženama, u poslu te na svim ostalim životnim područjima. Ovo se isplati poslušati!

Za sve sudionike pripremljeno je i skriveno predavanje. Naime, pojavit će se i Gošća iznenađenja, uspješna poduzetnica koja je aktivna i u politici. Otkrit će informacije koje će svima uskoro trebati za poslovanje, a koje su vezane za prijedlog porezne reforme. Jeste li zaintrigirani?

Otvorene prijave

Event će moderirati osnivačica Business Cafea Kristina Ercegović, a ovoga puta pridružit će joj se i Kristina Androlić, poslovna savjetnica i urednica novoga portala za poduzetnike mentorica.biz.

48. izdanje Business Cafea održava se 13. rujna 2018. godine u 18 h u zagrebačkom Hotelu Academia.

Ulaznice po cijeni od 200 kn možete nabaviti online. Požurite i prijavite se!

Foto: Business Cafe

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više