Pokloni koji će oduševiti ljubitelje Malog princa

Mali princ osvojio je srca čitatelja diljem svijeta otkad se prvi put pojavio 1943. Priču nadahnutu iskustvima u Francuskom ratnom zrakoplovstvu napisao je pilot Antoine de Saint-Exupéry, a iako se na prvi pogled radi o jednostavnoj priči, u njoj se nalaze brojne poruke suosjećanja, ljubaznosti i brige za okolinu.

Životne lekcije Malog princa jednako vole i veliki i mali, a web stranica Poklona dobra ideja, prepuna je predivinih ručnih radova Željke Lukanec. Pronašli smo unikatne poklone inspirirane ovom očaravajućom bajkom.

Ono bitno očima je nevidljivo

Ovaj poznati citat zapravo znači da “srce” – koje može simbolizirati dušu ili unutarnji moralni kompas – može vidjeti što je zaista važno u životu. Vid obično povezujemo s očima ali one mogu biti prevarene izgledom i površinskim karakteristikama. U sebi osjećamo ono što je zapravo važno, ispravno i dobro.

U njoj roditelji mogu čuvati dragocjene sitnice od rođenja djeteta, mladenci uspomene svog zajedničkog života, a kako će vrijeme odmicati ona će se puniti veselim sjećanjima na ono što je u životu uistinu važno.

Inspirativne drvene slike

Osim kutije uspomena, u ponudi Poklona dobra ideja možete pronaći i inspirativne drvene ručno oslikane slike koje će uljepšati svaki prostor u kojemu se nađu.

Vidjeti zadivljujuće umjetničke radove u kombinaciji s inspirativnim porukama čini motivacijske slike poželjnim dodatkom podjednako u domu i na poslu.Stalan podsjetnik na ohrabrujuće riječi u uredu ili domu povećava produktivnost i potiče motivaciju. Posjetitelji koji vide inspirativne slike na vašem radnom mjestu povezuju pozitivan osjećaj s vašim poslom, što vam može koristiti i u jačanju poslovnih odnosa.Stoga, ako ste u potrazi za idealnim poklonom za ljubitelja Malog princa ili za nekoga tko jednostavno voli motivacijske poruke, savjetujemo vam da inspiraciju potražite na stranicama ovog simpatičnog webshopa!

Sviđa vam se ovaj tekst? Ostavite komentar na dnu stranice, zapratite nas na Facebooku, Instagramu ili se prijavite na naš tjedni newsletter.

Foto: Privatna arhiva

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

porezne obveze OPG-a

Koje su porezne obveze OPG-a?

Poljoprivrednici koji su bili upisani u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava do 1. studenog 2010. godine bili su oslobođeni plaćanja doprinosa za mirovinsko...