Mapa znanja organizira Akademiju o web prodaji

Mapa znanja organizira Akademiju o web prodaji na kojoj ćete saznati kako pokrenuti web shop, sve o pravnim aspektima web trgovine, kako privući ciljane kupce, te kako optimizirati web stranice za konverzije.

Akademija će se održati u 2 modula, prvi modul bit će 12. i 13. listopada, a drugi  17. i 18. studenoga 2016. godine.

Akademija o web prodaji

Internet trgovina je prodajno mjesto otvoreno 24 sata dnevno, 365 dana u godini i to za kupce cijelog svijeta. Bilo tko, bilo kada može posjetiti vaše web mjesto i kupiti proizvod  koji nudite. Prednost otvaranja web trgovine je neusporedivo niža investicija i rizik nego otvaranje fizičke trgovine na lokaciji u nekom mjestu ili gradu. Ne morate brinuti o radnom vremenu, najmu prostora, sigurnosti svoje poslovnice, zapošljavanju dodatnog osoblja, i raznim drugim stvarima od kojih se neke često i predvide. Mnoge tvrtke u Hrvatskoj koje su klasičnu prodaju upotpunile web trgovinom bilježe ogroman rast.

Statistička kuća Statista predviđa da će se online poslovanje u Hrvatskoj do 2020.godine kontinuirano širiti, te da će Europska unija, sa svojom direktivom Europe 2020, intenzivno raditi na poboljšanju digitalne ekonomije i same online trgovine, te je krajnje vrijeme da se i domaće tvrtke uključe u utrku izrade vlastite web trgovine.

Seminar je namijenjen svima koji planiraju uskoro pokrenuti svoju internetsku prodaju ili su je već pokrenuli. Idealni polaznici seminara su vlasnici malih i srednjih tvrtki, koje mogu izravno prodavati na internetu svoje proizvode ili usluge, voditelji prodaje i marketinga u tvrtkama koje posluju na internetu i zaposlenici u prodajnim odjelima ili komercijalisti u tvrtkama koje mogu ostvariti prodaju i na internetu.

Akademija se sastoji od 4 modula. Mogu se pohađati pojedinačno ili kao cjelina. Cijena jednog modula je 1390,00 + PDV, dva dana su 2.290,00 + PDV. Ako se odlučite za sva 4 dana, cijena je 4.390,00 kn + PDV.

Više informacija o seminaru na web stranici Mape znanja.

Foto: Pexels

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

UGP konferencija

UGP konferencija i ove godine okuplja stručnjake, vizionare i entuzijaste

Mjesto gdje se susreću inovacije, strateško razmišljanje, slave dosadašnji uspjesi i postavljaju temelji za budućnost hrvatskog poduzetništva. Sve ovo objedinila je...