Ekskluzivna marina na Jadranu domaćin je jedne od najveće marketinških konferencija na ovom području, a WiA članice ulaznicu mogu nabaviti u čak pola cijene!

Spark.me jedna je od najvećih marketinških konferencija u Jugoistočnoj Europi, a održat će se 25. i 26. svibnja u dvorani Porto Montenegra u Tivtu, srcu nautičkog turizma Crne Gore i jednoj od najekskluzivnijih marina na Jadranskom primorju.

Žena koja približava budućnost

Prvo najavljeno ime Spark.me konferencije je Anab Jain, TED govornica, dizajnerica, filmska producentica i suosnivačica Superfluxa, globalno prepoznate tvrtke koja inovacijama iz područja dizajna i tehnologije pokušava približiti svijet budućnosti.

Kombinirajući dizajn, tehnologiju i film, Jain nastoji navesti ljude da na svijet gledaju kritički, slikovito predstavljajući sve moguće ishode naših odluka. Dobila je priznanja od tvrtke Apple, UNESCO-a, Svjetske organizacije za dizajn (World Design Organization) i Innovate UK, dok su njeni radovi bili izloženi u nekim od najvećih galerija i muzeja svijeta. Samo neki od njih su Muzej moderne umjetnosti u New Yorku (MoMA), Victoria and Albert muzej u Londonu, Znanstvena galerija u Dublinu i Nacionalni muzej Kine.

marketinška konferencija

Jain je članica odbora Broadway Cinema i London School of Economics Media, a njen TED govor iz 2017. godine pod nazivom „Zašto je bitno da pokušamo zamisliti različite budućnosti“, zabilježio je više od 1,6 milijuna pregleda.

Poslovni inovator

Jeremiah Owyang drugi je najavljeni govornik na Spark.me, a smatra se svjetskim autoritetom za razvoj programa koji pospješuju inovativnost korporacija. Tijekom svoje dugogodišnje karijere, Owyang je surađivao s gigantima kao što su Adobe, Electrolux, Wells Fargo, Nestle, Cisco, Western Union, Visa, Colgate, Yum, Pepsi i mnogi drugi.

Bilo da se radi o korporativnim inovacijama, razvoju autonomne tehnologije ili načinu na koji tehnološki razvoj utječe na naše blagostanje, Owyang se bavi analizom novih tehnologija, procjenjujući njihov potencijal za rast, mogućnosti koje pružaju i načine na koje dovode do promjena u ponašanju i očekivanjima korisnika.

Također, on je suosnivač istraživačke konzultantske kuće Kaleido Insights koja pomaže velikim kompanijama da se povežu sa svojim klijentima koristeći nove tehnološke trendove te konzultantske kuće Altimer Group koja se bavi istraživanjima u oblasti strategije i novih tehnologija. Osnivač je i izvršni direktor Catalyst Companies, savjeta koji okuplja velike tvrtke i potiče razmjenu znanja na polju tehnologija i inovacija.

marketinška konferencija

Owyang je prepoznati mislilac i strateg čiji su radovi objavljivani u časopisima kao što su The Wall Street Journal, The New York Times, USA Today i Fast Company. Njegov blog, Web Strategist, smatra se jednim od najboljih online publikacija na temu načina na koje se korporacije mogu povezati sa svojim klijentima uz pomoć interneta i novih tehnologija. Našao se i na listi „Tko je tko” magazina Silicon Valley Business Journal, dok je Time magazin proglasio njegov Twitter profil jednim od onih koje treba pratiti.

Umrežavanje uz svjetske stručnjake

Konferencija Spark.me nudi priliku svim sudionicima da o aktualnim trendovima iz područja marketinga, tehnologije i biznisa uče od svjetski poznatih stručnjaka te da ostvare kontakt s preko 580 sudionika konferencije iz 28 država, među kojima se nalaze i lideri iz poslovnog svijeta te svijeta tehnologije i inovacija.

Puna cijena karte iznosi 300€, a kao motivacija za sve mlade ljude željne znanja, u ponudi su i studentske karte koje su namijenjene srednjoškolcima i studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija koji su mlađi od 27 godina, a čija cijena iznosi svega 50€.

Cijena karte uključuje pristup svim predavanjima, startup natjecanju, ručak za oba dana konferencije, osvježenje tijekom svih pauza, kao i koktel dobrodošlicu. Cijena karte ne uključuje troškove prijevoza i smještaja. Kupljene karte se mogu naknadno prenijeti na drugu osobu (“name change”), ali se uplaćeni novac ne može refundirati.

Sve Women in Adria članice uz kod ostvaruju popust od 50 posto (150€) na ulaznicu, a za kod nam se javite na: [email protected]

Foto: Spark.me

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više