Od brijačnice do kupaonice, znate li kako je nastao Marvis?

Jesu li danas muškarci zaboravili uživati u jutarnjoj rutini brijanja kao nekada kada su koristili Marvis? Danas su u potrazi za što bržim i efikasnijim rješenjem, aparatima za brijanje koji će im u tren oka odstraniti sve neželjene dlačice na licu i time laganim korakom poslali u zaborav tradiciju odlaska u brijačnicu. No, znate li što je sve iznjedrila ta tradicija?


Pročitajte više: Otvorena nova APIVITA trgovina u Zagrebu u kojoj će se probuditi sva čula


Prve ikada fashion paste za zube na svijetu

Marvis, kultne paste za zube, nastale su 1958. godine u Firenci, Italiji, pod tvrtkom Proraso koja se danas hvali bogatom povijesti proizvoda za brijanje i kolekcijom srodnih brendova. S obzirom da su muškarci u brijačnicama puno pušili, željeli su stvoriti kultni brend pasti za zube koji će odskakati od svih do sada na tržištu ne samo svojim izgled već i okusom.

Marvis

Upravo zato se rodio Marvis, pasta za zube na bazi mente s dodacima raznih okusa. Marvis je od samog početka težio jedinstvenom izgledu, vintage i fashion zbog kojeg će „zapeti za oko“ svima koji ga vide i upravo to ga je uzdiglo u kultnu pastu, ne samo u Italiji, već i u cijelom svijetu.

Danas Marvis u svojoj ponudi ima osam stalnih okusa

Whitening Mint, Cinnamon Mint, Classic Strong Mint, Jasmine Mint, Anis Mint, Ginger Mint, Aquatic Mint te Amarelli Licorice Mint u maloj i velikoj tubici. Osim toga, svake godine izlaze posebno formulirana tri okusa u limitiranom izdanju, a na našem tržištu osim pasti za zube, dostupna je i crna četkica za zube Marvis te Strong Mint vodica za usta.


Pročitajte više: Novi kozmetički proizvodi od meda i propolisa!


Njegov nesvakidašnji retro dizajn koji u potpunosti pomiče granice suvremene umjetnosti življenja uklopit će se u baš svaku kupaonicu te se savršeno uklapa i kao modni dodatak u svaki dom dajući dašak eklektične, apstraktivne i cool estetike.

Marvis

Još ćemo vam malo otežati odabir pasti za zube kao poklona jer u Marvis brendu možete pronaći tri elegantna seta koji će oduševiti svakoga! Cijeli Marvis asortiman možete pronaći na Delmerion web shopu www.delmerion.hr, ljekarnama diljem Hrvatske kao i BIPA prodavaonicama.

FOTO: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -