Međunarodna teniska federacija najavljuje partnerstvo s Crowe Globalom u finalu Davis Cupa

Međunarodna teniska federacija najavila je dogovor o partnerstvu s Crowe Globalom – jednom od vodećih svjetskih konzultantskih mreža, koja je postala međunarodni partner u finalu Davis Cupa 2018. Hrvatska i Francuska borit će se za naslov prvaka u francuskom gradu Lilleu od 23. do 25. studenoga 2018.

Crowe Global pridružuje se obitelji pokrovitelja Davis Cupa, koja uključuje glavnog pokrovitelja – BNP Paribas banku, međunarodne pokrovitelje Rolex i Adecco, međunarodnog partnera Head, zatim službenog partnera prava svjetskih medija – beIN SPORTS kao i DPD – međunarodnog partnera finala Davis Cupa.

Tradicija duga 118 godina

Predsjednik Međunarodne teniske federacije, David Haggerty, izjavio je: “Zadovoljstvo nam je zaželjeti dobrodošlicu Crowe Globalu u iznimnu obitelj pokrovitelja u finalu Davis Cupa, koji pruža priliku prenošenja njihove poruke na svjetskoj razini. Davis Cup nastavlja graditi svoju prestižnu tradiciju dugu 118 godina u suradnji s prvoklasnim svjetskim brendovima, radeći zajedno na promociji tenisa diljem svijeta.”

Pozitivnim reakcijama pridružio se i David Mellor, CEO Crowe Globala.

“Oduševljeni smo što postajemo dijelom prestižnog međunarodnog timskog događaja u muškom tenisu. U Croweu smo posvećeni pomaganju klijentima pri donošenju pametnih odluka koje će im osigurati trajnu vrijednost. Prepoznajemo poveznicu između našega ethosa i ekipnoga sporta. Profesionalci dosežu vrhunce u svojim karijerama dosljedno donoseći odluke pod neizmjernim pritiskom”, rekao je.

Ključnu ulogu u dogovaranju ovog partnerstva odigrala je Crowe Hrvatska (tvrtka članica Crowe Globala) sa sjedištem u Zagrebu pod vodstvom Managing Partnera Rene Budića.

„Kao i u vrhunskom sportu – mi u našem biznisu kontinuirano podižemo standarde te inzistiramo na izvrsnosti u pronalaženju najboljih rješenja za naše klijente. Čast nam je biti u društvu vodećih svjetskih kompanija koje promoviraju sportski duh i vrijednosti te pružiti podršku našoj hrvatskoj ekipi“, izjavio je Budić.

Crowe Global čini preko 200 neovisnih računovodstvenih i savjetodavnih tvrtki u 130 zemalja. U više od 100 godina postojanja, Crowe stvara dodatnu vrijednost za svoje klijente. Crowe lideri posjeduju široko znanje o poslovanju, lokalnim propisima i običajima, što im omogućava pružanje besprijekornih usluga revizije, računovodstva, te poreznih i ostalih savjetodavnih usluga. K tomu, svjetska mreža ima aktivnu ulogu u oblikovanju budućnosti profesije kroz rad s tijelima vlade, regulatornim tijelima i industrijskim grupacijama.

Davis Cup pod naslovnim pokroviteljstvom BNP Paribas banke Svjetski je kup u tenisu. Najveće je to godišnje međunarodno ekipno sportsko natjecanje u kojem u 2018. godini sudjeluje 127 nacionalnosti. Ovo natjecanje ima 118 godišnju tradiciju; utemeljeno je 1900. Ovu akciju pratite na www.crowe.hr.

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više