Međusobnim podupiranjem među našim članicama možete pronaći sve što vam treba!

Osim informiranja, educiranja i inspiriranja poslovnih žena, jedna od glavnih zadaća branda Women in Adria je povezivanje naših članica koje se međusobno podupiru, i poslovno, ali i privatno.

Helena Fjorović, vlasnica centra za oblikovanje tijela za žene Linea Snella Zagreb jug je tako kao svoj ispušni ventil odabrala ples oko šipke u Angels Body & Emotionsu kojeg vodi naša druga članica Ivka Armanda Todorović, dok je s druge strane Ivki Linea Snella postala odlična nadopuna ovisnosti o plesu.

Članice koje podižu ženama razinu kvalitete života

Da su Linea Snella i Angels Body & Emotions odlična kombinacija i nadopuna slažu se obje, pa tako Helena Fjorović u svom centru održava fit tijelo, a plesom održava svoje srce, dušu i izražava potpunu slobodu kroz pokret i ples. Ivki su s druge strane u Linei Snelli pomogli da uspostavi ponovno kontrolu nad samom sobom.

promijeniti stav prema svom tijelu

Ivka je u trudnoći dobila 24 kilograma. Iako je u djetetovoj prvoj godini uspjela skinuti 14 kilograma, ostalo je još 10, koje nije mogla skinuti, a priznala je i kako je zbog neprospavanih noći i posla manjak energije nadoknađivala viškom ugljikohidrata.

promijeniti stav prema svom tijelu

Preostalih 10 kilograma ipak je uspjela skinuti, i to u svega 3 mjeseca zbog čega je oduševljena konceptom Linea Snelle za koji je imala predrasude sve dok nije probala.

promijeniti stav prema svom tijelu

Linea Snella ima dva centra u Zagrebu koja pomažu ženama poput Ivke, da smršave i oblikuju tijelo ne samo poslije trudnoće, nego u bilo kojem razdoblju života i to čine na jednostavan i brz način koji štedi vrijeme, nije fizički zahtjevan i nema gladovanja.

Također, za WIA članice odobrava povoljniju kupnju, a možete dobiti i besplatno savjetovanje. 

promijeniti stav prema svom tijelu

Njihova zajednička misija je da podižu ženama razinu kvalitete života i žele da one zavole sebe i svoje tijelo. Osim toga, svojim programima nastoje vratiti ženama povjerenje u tijelo koje, iako skidaju kilograme, i dalje imaju stav koji su imale s viškom kilograma.

„Granice koje smo si postavile što se tiče fizičkih mogućnosti samo su u našim glavama i naše tijelo može toliko toga što smatramo nemogućim“, rekla je Ivka.

promijeniti stav prema svom tijelu

Besplatna radionica za WiA članice

Ako i vi želite promijeniti stav prema svom tijelu te dobiti pomoć u održavanju težine i fit tijela, dođite u Angels studio u Zagreb (Radnička cesta 1a) na radionicu koja će vam predstaviti pokret kao meditaciju i emocije kao važan dio ženskog bića.

Radionica je besplatna za Women in Adria članice, a održat će se u subotu, 30. rujna od 18 do 20 sati.promijeniti stav prema svom tijelu

Parking je osiguran i besplatan, a prijave se šalju na e-mail [email protected].

Foto: Linea Snella

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više