Lansirana nova linija torbica hrvatskog brenda Mirela’s by Mirela!

U blagdanskom prosincu, lansirana je nova linija torbica mladog hrvatskog brenda s dugogodišnjom obiteljskom tradicijom, Mirela’s by Mirela. Brend je u protekle tri godine u svojoj ponudi uključivao nakit i kožne modne dodatke. U novu avanturu i izradu, dizajniranje i proizvodnju torbi vlasnica i osnivačica brenda, Mirela Hison Bartolić, odlučila je ozbiljno krenuti.

Povezano: Torbe od prirodnih materijala koje možete nositi na posao

Wave kolekcija

Nova linija torbica brenda Mirela’s by Mirela, kožne su torbice, koje su unikatne i drugačije od sveg na tržištu. Multifunkcionalne su, ručno rađene i vrlo nosive, a njihove cijene ne ovise samo o tipu torbice nego prije svega o tipu, kvaliteti i luksuznosti kože, naglašava. Nova, i upravo lansirana, kolekcija torbica trenutno uključuje aktualnu i kapsulnu, blagdansko-večernju kolekciju torbica, podijeljenu u dvije linije, Wave i Grace. WAWE linija torbica sastoji se od većeg i manjeg modela torbice, koja je praktična jer se nosi na tri načina, oko struka, na ramenu i preko tijela.

Mirela’s by Mirela

Grace kolekcija

Zanimljivo je i to, što se uz samu torbicu, koja ima lanac mogu kombinirati i dodaci, primjerice mali novčanik-torbica, koja se odvojeno može zakačiti na lanac, te s privjeskom za ključeve. Sve se po potrebi može slagati na lanac ili odvojiti. GRACE linija nove kolekcije inspirirana je Grace Kelly, kneginjom od Monaka, hollywoodskom zvijezdom te stilskom ikonom.

Kelly bila je otmjena, elegantna, samozatajna, a pritom moćna, šarmantna, ženstvena i unikatna. Sve navedene vrline glumice su, na neki način, i karakteristike svake od torbica iz linije GRACE. Ponuda torbi će se stalno nadopunjavati i novim modelima. Stoga, svi oni koji se odluče za hrvatski brend modnih dodataka, ili neki od modela torbica iz upravo navedene nove kolekcije, bit će to prava odluka. Posebice ako je vaša božićna i novogodišnja želja da u ovom najsvečanijem mjesecu, kao i u novoj godini, blistate s jedinstvenim hrvatskim detaljima i torbicama, koje će savršeno upotpuniti svaki večernji ili party outfit.

Važno je naglasiti, također, kako se ipak radi o mladom hrvatskom brendu, s dugogodišnjom obiteljskom tradicijom, čijim ćete unikatnim modnim dodacima, nakitom i torbicama, biti prava zvijezda svakog večernjeg izlaska, božićno-novogodišnjih proslava i cocktail partyja. No ono što će vas dodatno učiniti posebnima, jest činjenica, da je svaki model unikatan, s posebnom posvećenosti i najsitinijm detaljima te odabiru vrhunske i luksuzne talijanske kože. Dok dizajnu pojedinih modela možete doprinijeti i sami, jer je izrada svih modela unikatna, a može biti i po želji, custom-made.

Mirela’s by Mirela

Mirela’s by Mirela od nastanka do planova

Mirela’s by Mirela hrvatski je brend unikatnog nakita od kože i kožnih modnih dodataka, ručno izrađenih starim alatima i tehnikama. Nastao kao nastavak obiteljske tradicije i izrade predmeta od kože, čijom se proizvodnjom već više od 50 godina bavi Slavko Hison. Veliki zaljubljenik u kožu kao materijal, tu je ljubav prenio i na svoju djecu, pogotovo kćer Mirelu Hison Bartolić.

Mirela’s by Mirela

Ova lijepa hrvatska obiteljska priča, prenesena s oca na kćer Mirelu, govori i o zanesenosti te ljubavi prema umjetnosti s velikom željom da se znanje tradicionalne izrade kožnih dodataka i obrta nastavi i dalje. Naime, u Hrvatskoj je poznavalaca tog segmenta rada iznimno malo i gotovo da takvi ekspert ne postoje. Dok je jedan od razloga, nastavka obrta, i službenog pokretanja hrvatskog brenda, bilo i obiteljsko posjedovanje strojeva i alata.

Pokretanje brenda Mirela’s by Mirela dogodilo se 2016. godine, a stalna ponuda uključuje trademark narukvice, HISSONI, koje su dobile ime prema obiteljskom prezimenu Hison, po uzoru i inspiraciji na Missoni, a tu su i naušnice, ogrlice, ukrasne mašne za torbe i cipele, remeni, korzeti.

Povezano: Uskladiti cipele i torbe- noćna mora ili stvar vježbe?

Unikatni i ručno rađeni komadi

Brend uključuje isključivo unikatne komade, ručno rađene modne dodatke, nakit i torbe. Svaki je komad modnog nakita i dodataka jedinstven, izrađen od talijanske luksuzne kože. Koža od koje se izrađuju nakit i torbe je u malim limited edicijama, i serijama, što osigurava unikatnost i neponovljivost, a ono najvažnije, uz print, boje i teksture, jest i vrhunska kvaliteta kože.

Vizija brenda su emocije, koje su prisutne u samoj izradi svih dodataka Mirela’s by Mirela, a koje se kasnije prenose na svakog pojedinca i klijenta, koji svaki pojedini komad nakita, ili modnih dodataka, i nosi. Vlasnica i osnivačica brenda, Mirela Hison Bartolić naglašava, “najviše nas vesele izrada nakita po želji kupaca, točnije custom-made, ali odnedavno i najveća novost, i velika ljubav, nova linija torbica. Naši planovi za budućnost uključuju i inozemni plasman, probitak na strano tržište,  koje, kako je poznato, njeguje, voli i cijeni tradiciju, te izradu unikata”, zaključuje.

Autor: Martina Begovic, Mirela’s by Mirela Jewelry.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

1 KOMENTAR

  1. Postovana ,gosp.Mirela ,da li ste mozda zainteresirani za zmijsku kozu .Buduci da svoje proizvode
    radite od koze.Gledala sam Vas na TV, evo pa sam bila slobodna Vam se javiti.
    Tu kozu sam stavila na njuskalo , pa ako Vam nije problem pogledati br. oglasa je 29801909.
    Unaprijed se zahvaljujem..

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -