Mlada poduzetnica razvila Kidz Cab -Uber za djecu

Taksi prijevoznici često iznenađuju novim uslugama na tržištu. Osim nove vrste usluge prijevoza namijenjene samo ženama „Chariot for Women“ , sad se javlja i Uber za djecu – Kidz Cab.

Kidz Cab je tvrtka iz Detroita za prijevoz djece koju je osnovala mlada poduzetnica Aireal Taylor. Za sve roditelje koji nemaju vremena djecu voziti u školu i vratiti ih iz škole, ili pak na izvannastavne aktivnosti, tu je Kidz Cab, koji prevozi djecu u dobi od 4 do 16 godina.

U razgovoru za portal Shoppe Black, Taylor je otkrila koji je ključ uspjeha mladih poduzetnika, kako je uopće nastala ovakva ideja, te koji su joj planovi za budućnost.

Za biznis s djecom sigurnost je ključna

Ono što je najvažnije za svakog poduzetnika je planiranje. Bez obzira na preveliko uzbuđenje kako bi što prije plasirali svoj proizvod ili uslugu, treba strpljivo i promišljeno sve isplanirati jer jedino tako možete opstati na tržištu.

Iako je prva pomisao kako su roditelji obično veoma oprezni kada je u pitanju sigurnost njihove djece pa tako i kod vožnje s nepoznatim osobama, Taylor je uspjela pridobiti njihovo povjerenje. Upravo je sigurnost najvažnija za njenu tvrtku pa se tako rade detaljne provjere zaposlenika. Osim toga, vozače se testira na alkohol i drogu. Također, zahvaljujući dobrom sistemu u floti prate se sva vozila i vozači u vožnji.

Studentica riješila problem roditelja

Očekivali bi da je na ideju o ovakvom biznisu došla neka majka, ali upravo suprotno. Taylor je uočila ovu rupu na tržištu istražujući za seminar iz marketinga. Biznis je lansirala u kolovozu prošle godine i ugodno je iznenađena dobrim odazivom roditelja.

Kao i mnoge poduzetnice početnice, žali što ne zna više o grafičkom dizajnu što bi joj omogućilo da sama lakše upravlja društvenim mrežama i web stranicom.

Foto: Akeem Casey Photography

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više