MojPosao slavi 15. rođendan! – Women in Adria

Vaš svakodnevni izvor poslova i savjeta slavi rođendan! I to ne bilo koji – nego 15.! Sada smo u pubertetu, ali ne brinite, nećemo raditi probleme. Dapače, želimo vam zahvaliti za vjernost koju nam iskazujete s više od 750.000 jedinstvenih posjeta mjesečno!

Nagradna igra: Osvoji Lenovo tablet

Za naš 15. rođendan poklonit ćemo vam tri tableta, a sve što tražimo od vas jest da navedete 15 stvari za bolji dan. Nama je prva stvar za bolji dan svakako jutarnja kava s kolegama. A vama? Je li to neka pjesma, predmet, navika? Svoje radove pošaljite u bilo kojem obliku – tekst, video, pjesma, fotka.

Osvojite nas svojom kreativnošću i maštovitošću, ali pripazite da u radu navedete točno 15 stvari za bolji dan.

Kada osmislite svoj rad, pošaljite ga na [email protected], službenu Facebook stranicu, Twitter profil ili na Google+ stranicu portala MojPosao. Naravno, ostavite svoje podatke kako bismo vas mogli usrećiti kad osvojite nagradu.

Kreativne radove primamo od 1.10.2015. do 15.10.2015., a pobjednike ćemo proglasiti  na dan rođendana – 18.10.2015 

Za one najkreativnije rezervirali smo i nagrade i to 3 Lenovo tableta. Nije loše, jel’ da? Ne moramo posebno napominjati kako su tablet računala lako prenosiva i da je poznato da povećavaju produktivnost.

Bilo kako i bilo gdje do oglasa za posao!

Osim toga, pretraga poslova na portalu MojPosao, čitanje savjeta i komunikacija s nama putem društvenih mreža, uz Lenovo tablet vam nikad neće biti lakša jer je MojPosao u potpunosti prilagođen svim uređajima.

Oslobodite kreativnost – veselimo se vašim radovima!

Izvor i foto: MojPosao

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više