Nagradni natječaj za Women in Adria članice – odgovorite točno na pitanje i osvojite jedan od tri Olival Sun poklon paketa

Posljedice neopreznog izlaganja kože suncu su melanom, ali i fotostarenje kože koje nastaje uslijed prekomjernog sunčanja, a rezultat su prijevremene bore, tanka i suha koža. Fotostarenje se može izbjeći pravilnom uporabom kvalitetnih proizvoda za sunčanje i zaštitom kože većim zaštitnim faktorima.

Na tržištu postoji veliki broj faktora za zaštitu od sunca, a SPF označava koliko dulje možemo boraviti na suncu u odnosu na vrijeme provedeno bez ikakve zaštite. Osobama sa svjetlijom kožom i djeci namijenjeni su proizvodi s većim zaštitnim faktorom ko što su 30 i 50,  dok će tamniju put prilikom izlaganja suncu odlično zaštititi preparati sa zaštitnim faktorom 15 i 20.

Zabluda je da preplanulu kožu ne treba štititi, a tijekom ljeta, kada se razvije tolerancija i dobije podloga, dovoljni su i proizvodi s nižim zaštitnim faktorima.  Potrebno je pripaziti i na količinu koja se nanosi na kožu jer ukoliko nanesete pretanki sloj UV zaštitni filteri ne mogu u potpunosti djelovati.

Olival Sun linija proizvoda

Poželjno je da proizvodi za sunčanje štite kožu od cijelog spektra štetnog UV zračenja, da ju hidratiziraju i hrane, lako se razmazuju i da su vodootporna, a sve to odlike su nove Sun linije iz Olivala koja sadrži preparate bogate prirodnim sastojcima koji su upotpunjeni zaštitnim faktorom za sigurno uživanje u suncu.

Olival Sun linija sastoji se od SunMilk sa SPF 15, 20, 30 i 50, SunOile sa SPF 30  SunCream za lice sa SPF 30 te SunOlie sa SPF 10 i 30. Proizvodi sadrže kombinaciju mineralnih i kemijskih filtera koji pokrivaju UVA i UVB spektar sunčevih zraka. Vrlo su ugodnog mirisa kokosa, a korištenjem novih generacija emulzija u formulaciji je postignuta znatno lakša i bolja razmazivost mlijeka, što ujedno skraćuje i vrijeme pripreme kože za izlaganje suncu.

Olival_Sun2Preparati sadrže ekstra djevičansko maslinovo ulje i kakao maslac koji kožu ujedno hrane, regeneriraju i djeluju na njenu dubinsku hidratizaciju. Tu su i proizvodi za osjetljivu dječju kožu ili Olival SunKids linija koju čine sprej i krema sa SPF 30+ i 50+.

Posebna sprej pumpica na mlijeku  omogućuje jednostavniju, bržu i higijenski prihvatljivu aplikaciju na kožu što uz novu generaciju brže razmazivih emulzija čini Olival SunKids mlijeko izuzetno praktičnim te ubrzava postupak zaštite, osobito važno za najmlađe koji su uvijek u pokretu. Ne sadrže parabene, mirise, mineralna ulja i boje te su svi hipoalergeni i prigodni i za najosjetljiviju dječju kožu, a mogu je koristiti i osobe izrazito osjetljive na sunce.

Olival SunNakon sunčanja kožu je potrebno nahraniti, a novi SunSOS losion osim što će smanjiti iritaciju nastalu izlaganju kože sunčevim zrakama, ujedno je i njeguje. Losion s poboljšanom formulacijom i dodatno pojačanim efektom hlađenja koži pruža trenutačno olakšanje, a zahvaljujući izbalansiranom sastavu kojeg čine ekstra djevičansko maslinovo ulje i kakao maslac, dubinski je hrani.

Dodatni sastav su aloa vera i pantenol koji će iritiranu kožu dodatno umiriti, posebice ukoliko je došlo do crvenila i upale. Ovaj losion osim što umiruje i regenerira kožu dajući joj zdravi izgled djeluje i na produženi efekt preplanulosti.

Olival Sun proizvode potražite u DM, Muelleru, Sparu, KTC-u, Konzumu, Kozmu, Bipi, bolje opskrbljenim ljekarnama i NAMI.

Za članice Women in Adria pripremili smo nagradni natječaj u kojem možete osvojiti jedan od tri poklon paketa sa sljedećim sadržajem – Olival SunOile ulja za zaštitu od sunca SPF 30 te Olival SunCream kreme za zaštitu od sunca SPF 30.

Sve što trebate je točno odgovoriti u komentaru ispod teksta na pitanje:

Kakvog su mirisa Olival Sun proizvodi za sunčanje?

Pobjednice ćemo objaviti na našem portalu, a pravila nagradnog natječaja možete vidjeti na linku.

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

71 KOMENTARI

    • Draga Deana, čestitam. Vi ste treća dobitnica koja je točno odgovorila na pitanje i ujedno je i naša članica. Cure hvala na odgovorima, nagradna igra je završen.a

  1. Olival Sun proizvodi ugodnih su i prirodnih mirisa zbog svojih prirodnih sastojaka idealnih za ljetne vrućine. Proizvodi mirišu na maslinovo ulje, kikiriki maslac, aloe veru ili kokos.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više