Nagradni natječaj za WiA članice – osvojite 1 sat business coachinga s Ana-Marijom Vidjak

Jeste li ikada u svome poslovanju isprobali business coaching? Za razliku od edukacija, u coachingu je cilj potpuno individualiziran prema potrebama i mogućnostima osobe. Nazivamo ga radnim odnosom jer se uspostavlja jasan, mjerljiv i obostrano prihvaćen cilj između osobe i coacha. Oba su sudionika procesa odgovorna za njegov uspjeh – osoba svojom motiviranošću, otvorenošću, predanošću, iskustvom, mislima, osjećajima i stajalištima, a coach svojim znanjem, razumijevanjem, poštovanjem, empatijom i optimizmom!

  • Želite unaprijediti svoje poslovanje?
  • Uvodite promjenu i prepoznajete važnost pripreme zaposlenika kako bi se novine što učinkovitije integrirale?
  • Zapeli ste u “začaranom krugu” poslovanja i želite svježu perspektivu?
  • Prepoznajete zastoj u komunikaciji među odjelima i trebate nove mogućnosti za ostvarenje suradnje?
  • Želite potaknuti zaposlenike na proaktivnost i odgovornost?

Sadržaj coachinga je potpuno povjerljiv i ne prenosi se trećim osobama. Kada je naručitelj coachinga organizacija, obveza je coacha provjeriti je li cilj coachinga u skladu s pravilima, strukturom i konceptom organizacije.

Nagradni natječaj

Poklanjamo dvjema aktivnim Women in Adria članicama po jedan sat (45 – 60 min) business coachinga s Ana-Marijom Vidak. Sat se održava u vašem prostoru ili putem Skype-a. Za sudjelovanje je potrebno ostaviti komentar na postu o nagradnoj igri na našoj Facebook stranici, kao i lajkati Facebook stranicu Što ako ipak. Nagradni natječaj traje do 4.12.2018. do 11h. Pobjednice proglašavamo isti dan.

Ana-Marija Vidjak, edukator i coach

Svoju stručnost temelji na 20-godišnjem iskustvu u radu s ljudima, od kojih 13 kao trener i coach u poslovnom okruženju. Kontinuiran rad na sebi (kroz edukacije, radionice, supervizije) tijekom tog vremena smatra privilegijom, ali i profesionalnom obavezom kako bih klijentima pružila maksimalnu stručnost. I ljudskost. 

Foto: Što ako ipak

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

natječaj za kulturne i kreativne industrije

Natječaj za kulturne i kreativne industrije vrijedan više od 33 milijuna...

Još je nešto manje od mjesec dana preostalo za podnošenje projektne prijave na poziv Transformacija i jačanje konkurentnosti kulturnih i kreativnih...