Nagradni natječaj za WiA članice – osvojite 1 sat business coachinga s Ana-Marijom Vidjak

Jeste li ikada u svome poslovanju isprobali business coaching? Za razliku od edukacija, u coachingu je cilj potpuno individualiziran prema potrebama i mogućnostima osobe. Nazivamo ga radnim odnosom jer se uspostavlja jasan, mjerljiv i obostrano prihvaćen cilj između osobe i coacha. Oba su sudionika procesa odgovorna za njegov uspjeh – osoba svojom motiviranošću, otvorenošću, predanošću, iskustvom, mislima, osjećajima i stajalištima, a coach svojim znanjem, razumijevanjem, poštovanjem, empatijom i optimizmom!

  • Želite unaprijediti svoje poslovanje?
  • Uvodite promjenu i prepoznajete važnost pripreme zaposlenika kako bi se novine što učinkovitije integrirale?
  • Zapeli ste u “začaranom krugu” poslovanja i želite svježu perspektivu?
  • Prepoznajete zastoj u komunikaciji među odjelima i trebate nove mogućnosti za ostvarenje suradnje?
  • Želite potaknuti zaposlenike na proaktivnost i odgovornost?

Sadržaj coachinga je potpuno povjerljiv i ne prenosi se trećim osobama. Kada je naručitelj coachinga organizacija, obveza je coacha provjeriti je li cilj coachinga u skladu s pravilima, strukturom i konceptom organizacije.

Nagradni natječaj

Poklanjamo dvjema aktivnim Women in Adria članicama po jedan sat (45 – 60 min) business coachinga s Ana-Marijom Vidak. Sat se održava u vašem prostoru ili putem Skype-a. Za sudjelovanje je potrebno ostaviti komentar na postu o nagradnoj igri na našoj Facebook stranici, kao i lajkati Facebook stranicu Što ako ipak. Nagradni natječaj traje do 4.12.2018. do 11h. Pobjednice proglašavamo isti dan.

Ana-Marija Vidjak, edukator i coach

Svoju stručnost temelji na 20-godišnjem iskustvu u radu s ljudima, od kojih 13 kao trener i coach u poslovnom okruženju. Kontinuiran rad na sebi (kroz edukacije, radionice, supervizije) tijekom tog vremena smatra privilegijom, ali i profesionalnom obavezom kako bih klijentima pružila maksimalnu stručnost. I ljudskost. 

Foto: Što ako ipak

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

oporezivanje napojnica

Napojnice se oporezuju? Da, ako plaćate karticom

Udruga Glas poduzetnika ovim se putem želi osvrnuti na regulaciju poreznog tretmana napojnica. S obzirom na sve češće korištenje kartičnog plaćanja...