Jednokratni najam aparata za kavu izvrsno je rješenje za kraće evente

Svi koji su pripremali neku konferenciju, predavanje ili predstavljanje znaju da je osim samog sadržaja i onoga što će reći vrlo važno i kako će i čime ponuditi svoje goste. Važno je da se gosti osjećaju što ugodnije, da su u stanju s pažnjom poslušati sve što im imamo za reći. Kada se radi o prostorima skromnije ponude, jednokratni najam aparata za kavu izvrsno je rješenje.

Odmorni gost je dobar slušatelj

Naime, često smo u takvim situacijama ograničeni samim prostorom u kojem se okupljanje nalazi i koji nam ne daje mnogo izbora u pogledu onoga što bismo mogli ponuditi gostima za jelo ili piće. Često nema prikladnog mjesta na kojem bi naši gosti mogli nešto popiti i odmoriti ili naručiti primjerice kavu. A kava je neizbježna na ovakvim eventima jer svi želimo da nam gosti budu odmorni i da s pažnjom prate naše predavanje. Također, ograničeni smo i vremenom jer u kratkim pauzama gosti obično ne stignu otići nešto pojesti ili popiti što može biti problem kada naš event traje primjerice cijeli dan, a u blizini nema kafića, restorana i sl.

Tvrtka MANIJA d.o.o. prepoznala je ove probleme s kojima se susreću poduzetnici kada organiziraju različite evente te ponudila idealno rješenje: najam aparata za kavu. “Caffemanija samouslužni aparati za kavu i tople napitke koji se mogu unajmiti na svega dan ili nekoliko dana, koliko traje event. U kratkim pauzama između predavanja gosti mogu uživati u vrhunskoj kavi i ostalim toplim napitcima kao što su cappuccino s različim okusima, topla čokolada ili čaj. Može se birati želi li se popiti napitak sa šećerom ili bez tako da je moguće zadovoljiti svačiji okus”, priča nam Nina Družinić, osnivačica.

Svaki napitak gotov je u svega nekoliko sekundi što omogućuje da u kratkim pauzama (npr. pola sata između predavanja) doista svaki vaš gost može doći na red i popiti svoj omiljeni napitak. Nema potrebe za osobom koja će goste posluživati što i organizatoru mnogo znači, a svaki gost može samostalno odabrati ono što njemu najviše odgovara.

Usluga prilagođena vama

U potpunosti se prilagođavaju potrebama organizatora, a sukladno broju gostiju koji se očekuju na eventu te potrebama prostora gdje se event održava i vremena koje gosti imaju na raspolaganju za odmor mogu postaviti i do nekoliko samouslužnih aparata na kojima se vrlo lako može pripremiti velik broj napitaka u vrlo kratkom vremenu. Najam aparata za kavu uključuje i ono što se u njih stavlja. U Caffemanija aparatima koriste se najkvalitetnije sirovine za vending vrhunskih proizvođača (Nescafe, Lavazza, Milford i sl.) te iz iskustva znaju da su gosti vrlo zadovoljni.

S Caffemanijom možete dogovoriti suradnju na cijelom području RH, a jedini trošak koji imate jest trošak dostave i postavljanja samouslužnih aparata na kojima se event održava. Što se tiče troškova napitaka na aparatima, moguće je dogovoriti da isti snosite vi kao organizator ili da gosti samostalno plaćaju napitke na aparatu (naplatni sistem na kovanice i novčanice), što se preporuča kada primjerice gosti imaju slobodan ulaz na event te ne znate koliko točno gostiju možete očekivati ni tko će oni biti.

Na nedavno održanoj konferencija „Mama poduzetnica“ u organizaciji Women in Adria, svi posjetitelji imali su prilike isprobati ovu uslugu i ostali oduševljeni. Aparat je neprestano radio jer kave nikada dosta, a veselimo se istoj ponudi i na dodjeli nagrada najboljim poduzetnicama koju organiziramo 6.11. u Algebra labu.

Autor: Nina Družinić

Foto: Martina Cvek

 

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

instant plaćanje u kunama

U Hrvatskoj omogućena instant plaćanja u kunama, znate li koje su...

Fina je razvila NKSInst platni sustav koji omogućuje prijenos novčanih sredstava s računa platitelja na račun primatelja gotovo odmah, u svega...