Motivacijske knjige koje će vam pomoći u ostvarenju novogodišnjih odluka

Lako je donijeti novogodišnje odluke, no kontinuirano pridržavanje istih mnogima predstavlja pravi izazov. Ako niste dovoljno predani i motivirani, brzo ćete odustati. Dobro je imati ciljeve kojima težimo, a početak godine predstavlja pravo vrijeme za njihovo donošenje. Postoje trikovi kojima će donošenje i pridržavanje odluka biti lako i zabavno, a srećom su i zapisani u brojnim knjigama. Donosimo 3 najbolje motivacijske knjige koje će vas potaknuti na promjene koje traju.

Probudite diva u sebi, Tony Robbins

Knjiga koja je prema Goodreads ocjenjena visokim 4.1/5, no u našim srcima, ta knjiga zaslužuje desetku. Prepuna konkretnih savjeta koji će vam pomoći u pravilnom donošenju odluka prije nego uopće započnete proces promjene. Naime, često problem leži u ciljevima koji nisu dovoljno jasni ili su preambiciozni čime sami sebe osuđujemo na neuspjeh već na početku. Tony na jasan i detaljan način objašnjava koje promjene uvesti na svakom području života kako bismo postigli zadovoljstvo u svemu na što se fokusiramo. Brojne motivacijske knjige nalaze inspiraciju upravo u Tonyjevim riječima.

motivacijske knjige

Projekt: Sreća, Gretchen Rubin

Puno ime knjige je Projekt: Sreća ili Zašto sam godinu dana nastojala ujutro pjevati, čistiti ormare, ispravno rješavati sukobe, čitati Aristotela i općenito se više zabavljati. Iz naslova je vidljivo da se radi o zabavnoj, ali i izuzetno poučnoj knjizi. Kroz svakodnevne i svima poznate situacije autorica nas postepeno potiče na promjenu i zapravo dokazuje kako nije potrebno donijeti velike „wow“ odluke. Sitnim, svakodnevnim promjenama na kraju godine možemo postati sasvim druga osoba!

Obogatite se na vlastiti način, Brian Tracy

Gotovo da nema osobe kojoj na popisu novogodišnjih ciljeva nisu financije. Bilo da imate vlastiti biznis ili se želite fokusirati na adekvatan plan štednje, ova knjiga pomoći će vam u tome. Brian Tracy je zaista autoritet na ovom području jer je i sam prošao put od siromaštva do milijunaša i to u manje od 10 godina. Bez obzira koja vam je trenutna financijska situacija, autor će vam pomoći krenuti od te točke i akumulirati bogatstvo u narednimi periodu. Naučit ćete kako doći do novca i kako ga uspješno ulagati, a s tim znanjima, samo je nebo granica!

Foto: Pexels

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

učenje novih vještina

Učenje nove vještine lakše je uz Googleovo pravilo 20%

Planeri, kalendari, samoljepljivi papirići s popisanim obvezama... Nekad nam se čini da bez njih ne bismo znali „tko nam glavu nosi“....
- Advertisment -