Najjače ste kada ste svoje!

Networking Breakfast, poslovni događaj koji se u Hrvatskoj održava već sedam godina sloveći za omiljeni event hrvatskih poduzetnica i partnera, održan je po prvi put i u BiH u organizaciji marketinške agencije Altermedia. Svojim prisustvom uveličale su ga predstavnice različitih biznis sektora u sarajevskom Hotelu Hills, gdje je cijelo vrijeme vladala pozitivna atmosfera motivirajući dame na nove poslovne podvige.

Održan prvi Networking Breakfast u BiH

Networking Breakfast poslužio je ujedno kao najava početka suradnje između Altermedijinog projekta – Ladies Ina, vodeće komunikacijske platforme za poslovne žene u našoj zemlji, i Women In Adria, regionalne platforme za poduzetnice. Ova suradnja omogućit će lidericama i vlasnicama kompanija međusobno upoznavanje te širenje djelokruga rada njihovih kompanija kako na bh. tako i na regionalnom tržištu.

Networking Breakfast se sastoji od edukativnog predavanja i networkinga, a na temu Kako (iz)graditi vlastiti biznis bez da putem izgorimo ovoga puta govorila je Kristina Ercegović, poznata poduzetnica, spisateljica i poslovna savjetnica u susjednoj Hrvatskoj.

U svom inspirativnom predavanju Kristina je podijelila bogato iskustvo, koje je prenijela i putem svojih pet knjiga. Naglasila je i koliko je važno da budemo drugačiji, hrabri, da prihvatimo sebe onakvim kakvi jesmo, da budemo autentični i da vjerujemo u sebe. Također, da su najuspješniji oni biznisi koji imaju jaku svrhu, koji rješavaju probleme, njima profit nije na prvom mjestu, ali je svakako logičan slijed promišljenog i strateškog poslovanja.

Networking Breakfast je i u Bosni i Hercegovini ispunio svoju viziju satkanu u sloganu Behind your ambitions. Odnosno, udruživanjem žena uspjeh je zagarantiran upravo zbog toga što imamo jedna drugu.

Koncept Networking Breakfasta je važan za ambiciozne bh. žene kao i one koje to žele biti. U nizu tematskih evenata koji su planirani do kraja godine zasigurno će uživati brojne poduzetnice i korporativne menadžerice našeg društva.

Događaj su podržali Diners Club BH i Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD), koji su predstavili svoje usluge namijenjene ovoj ciljnoj grupi.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Trudnica naslovnica

Prva trudna izvršna direktorica na naslovnici poslovnog časopisa

Suosnivačica tvrtke Wing Audrey Gelman je prva vidno trudna izvršna direktorica na naslovnici poslovnog časopisa. Časopis Inc. dobio je brojne pohvale...