Što su najmoćniji manageri svijeta poručili svojim kćerima

Poznato je da očevi i majke imaju poseban odnos sa svojim kćerima, a kada su neki od njih iznimno uspješni u svom poslu, njihove poruke su još snažnije. Angela Ahrendts, Nina Vaca, Eric Sprunk samo su neki od managera koji su se pridružili  projektu koji za cilj ima okupljanje moćnih managera i predstavljanje njihovih poruka svijetu.

Poruke koje odišu snagom i emocijama

Cilj ovih poruka je ojačati žensku ulogu u svijetu, a samim time i pružiti im poticaj i inspiraciju. Angela Ahrendts, poslovna žena koja je na jednoj od vodećih pozicija u tvrtci Apple, svojim kćerima je poručila:

“Uvijek budite dosljednje i u sadašnjosti. Čitajte znakove na putu i znajte da se blagoslovljene i da se svu u vašem životu događa s razlogom”

Nina Vaca, osnivačica Pinnacle Group, Amandi i Katarini, svojim kćerima također je prenijela snažnu poruku, i to o samopouzdanju. Te da su najbolje stvari u životu besplatne i da pokušaju što više uživati u životu, a pritom zadržati sebe i biti smirene. Kao žena i sama zna kako se osjećaju, ali uvijek će im biti podrška.

Ni muškarci ne zaostaju u izricanju poruka svojim kćerima. Tako je Eric Sprunk, manager u Nike-u, svojoj kćeri poslao poruku od tome kakav je danas odnos prema ženama. S tim  je želio ukazati na sve zadatke i borbe koje ju čekaju, ali da se istovremeno ne boji izazova s kojima će se susretati . Kao otac njegova želja je da postigne sve što želi i radi tamo gdje će je poštivati kao ženu.

Martellus Bennett, član Super Bowl LI Championa, svojim kćerkama je u kratkoj poruci poručio da se ne srame svoje boje kože i da će ih on uvijek čuvati i paziti.

Ove poruke su odlična inspiracija za sve mlade žene koje se bore s odrastanjem i svijetom kojih ih okružuje. Podržavamo ovaj projekt i želimo vidjeti što više poznatih i uspješnih ljudi kako šire pozitivne poruke pune emocija.

Foto: Flickr/GES 2016

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

FABUspot zagreb

Jeste već primijetile novo cool mjesto u Ilici? Evo o čemu...

Regionalno poznati beauty multibrend FABUspot svečano je otvorio jedinstvenu parfumeriju i studio u centru Zagreba. Na čak 400 kvadrata i dvije...
- Advertisment -