Najnoviji tablet Acer Aspire Switch 10 dostupan u Vip centrima

Novi Acerov Aspire Switch 10 tablet sa zaslonom od čak 10,1 inča i docking tipkovnicom objedinjuje sve funkcije stolnog računala, a dostupan je u Vip ponudi već od 99 kn jednokratno i 40 kn mjesečne naknade u tarifi Internet bez granica L.

Acer Aspire Switch 10 omogućuje izvanredan vizualni doživljaj

Najnoviji Acerov tablet donosi još bolje korisničko iskustvo uz moćni, četverojezgreni Intelov Atom procesor te HD grafiku koja prikazuje čak 16,7 milijuna boja na zaslonu razlučivosti 1280 x 800 piksela. Uređaj je napravljen od ekološki prihvatljivih materijala vrhunske kvalitete koji ne sadrže materijal živu, a elegantni, ultra-tanki dizajn donosi iznimnu udobnost i jednostavnu kontrolu korištenja.

Acer Aspire Switch 10 tablet s Crystal Eye HD web kamerom omogućuje izvanredan vizualni doživljaj s mogućnošću snimanja video materijala bogatih, živopisnih detalja, a memorija od 32 ili 64 GB pruža dovoljno prostora za pohranu podataka. Uređaj dolazi s predinstaliranim sustavom Windows 8.1 pa korisnici mogu u pokretu koristiti Word, Excel i PowerPoint, što ga čini savršenim uređajem za poslovnu komunikaciju, osobito uz korištenje najmodernijeg poslovnog alata Office 365.

Dostupan u paketima Business Essential, Business i Business Premium

Office 365 objedinjuje korištenje uredskih aplikacija Word, Excel, PowerPoint i Outlook, s Microsoftovim servisima u cloudu: e-pošta, Sharepoint, Lync i OneDrive koje omogućuju maksimalnu učinkovitost rada uz optimalne troškove bez početnih ulaganja. Office 365 omogućava korisnicima jednostavan i siguran pristup vlastitim podacima u bilo kojem trenutku, s bilo koje lokacije u svijetu i s bilo kojeg uređaja. Office 365 dostupan je u Vipnetovoj ponudi u paketima Business Essential, Business i Business Premium koji su prilagođeni individualnim potrebama poslovnih korisnika.

ACER ASPIRE SWITCH 10

 

 

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više