Šestu godinu za redom dodjeljuju se godišnje nagrade Najtajnica.hr

Časopis Poslovni savjetnik u suradnji s tvrtkom Heraklea šestu godinu za redom organizira nacionalnu konferenciju poslovnih tajnika/ica, voditelja/ica ureda i administrativnih djelatnika koju će 21. veljače ugostiti zagrebački hotel Antunović.

Najtajnica.hr u tri kategorije

U sklopu edukativne konferencije održat će se i proglašenje te dodjela godišnjih nagrada „NajTajnica.hr“ za 2013. godinu. Nagrada će se dodijeliti u tri jednako vrijedne kategorije: za male i srednje tvrtke, velike tvrtke te za javne institucije.

Poslovni savjetnik godinu za godinom radi na afirmaciji ove struke te dodatnoj edukaciji svih administrativnih djelatnika.

Posjetitelje i ove godine očekuje pregršt korisnih i interesantnih predavanja, od kojih izdvajamo predavanja Ljiljane Buhač, Marka Alerića, Tanje Purete, Irene Jurjević, Ratke Jurković, Marije Novak Ištok, te posebnog gosta poznatog fitness trenera i glumca Maria Valentića.

Detaljan program i prijavnicu možete pronaći na linku.

O izboru-Kako smo odabrali laureate „NajTajnica.hr“ 2013

U suradnji s tvrtkom za mystery shopping Heraklea d.o.o. proveo se mystery calling – tajni kupci zvali su tvrtke, slali elektronske poruke tajnicam/tajnicima te im postavili razna pitanja tražeći informacije vezane uz njihovu tvrtku i poslovanje, a sve u svrhu pronalaska najbolje tajnice/ika 2013. godine. Cilj svega bio je utvrditi koliko su tajnice/ici ljubazne/i i snalažljive/i te imaju li potencijala za unapređenje svojih sposobnosti i na kojim područjima. Detalji samog istraživanja bit će prezentirani na svečanosti dodjele nagrada.

Foto: Poslovni savjetnik

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više