Hrvatski potrošači Sana hummus proglasili proizvodom godine

„Pobjeda u ovogodišnjem odabiru proizvoda godine za nas je veliko priznanje. Inspiracija od početka rada naše tvrtke je uživanje u hrani odličnog okusa koja je kvalitetna i daje dobar osjećaj, a Hummus je upravo to. Jako nam je drago što se i naši potrošači tako osjećaju i vole Sana Hummus“, navela je direktorica poduzeća Silvija Repić, te nam detaljnije pojasnila zašto brojni ljubitelji kažu da je hummus najbolji namaz na svijetu.

Najzdraviji namaz na svijetu

Sana hummus, namaz od slanutka i sezama, vrhunsko je gourmet iskustvo. Izuzetnog je okusa i kvalitete, spravljen isključivo od svježih sastojaka i prema izvornoj recepturi. Zbog svoje visoke nutritivne vrijednosti i ugodnog blagog okusa, hummus je prozvan i najzdravijim namazom na svijetu.

Posebnost Sana hummus namaza je u njegovoj punoći okusa te iznimnoj mazivosti, a dostupan je i u kombinaciji s raznim dodacima poput bučinih sjemenki, čilija, zelene paprike, i cijelih zrna slanutka. Sana hummus s bučinim sjemenkama spaja tradicionalne okuse Hrvatske s ovim internacionalnim jelom.

Ovo tisućljetno jelo Mediterana i Bliskog istoka jede se u svako doba dana i u svim prilikama. „Hummus je odmah spreman za jelo kao samostalan obrok ili prilog. Odličan je kao namaz na kruhu, dip uz povrće i grickalice, ali i kao dodatak salatama te u pripremanju raznih jela. Dodatkom bučinih sjemenki hummusu dobili smo prepoznatljivi „domaći“ okus koji su hrvatskim potrošačima jako svidio“, rekla je Silvija Repić.

najzdraviji namaz na svijetu hummus

Hummus ima izvrsne nutritivne karakteristike, niskog je glikemijskog indeksa, nema masnoća životinjskog porijekla, namaz je bez kolesterola i hidrogenirane biljne masti te ima optimalni omjer bjelančevina, ugljikohidrata i zdravih biljnih masnoća. Svi proizvodi imaju europski vegetarijanski certifikat, certifikat o bezglutenskim namirnicama te košer i halal certifikate.

Sana delikatese namijenjene su svima koji cijene svoje zdravlje i vole jesti ukusno

Ovo mlado poduzeće primjer je uspješne poduzetničke priče koje kvalitetom svojih proizvoda, ali i usluge pokazuje da je novim i inovativnim proizvodima moguće osvojiti srca hrvatskih potrošača, ali i vrhunskih chefova. Kroz razvoj novih proizvoda koje su predstavili tržištu poput Tahini sezamove paste, Čipsa od jabuke s čokoladom te premium začina za hotele i restorane možemo samo reći da jedva čekamo vidjeti što će nam novo pripremiti.

„Pozivamo ljubitelje ukusne i zdrave hrane da Sana Hummus potraže u trgovačkim centrima, probaju proizvode i provjere zašto su hrvatski potrošači baš Sana Hummus proglasili proizvodom godine. Pobjeda nam je dala dodatnu potvrdu da idemo u pravom smjeru te da je kvaliteta Sana Hummusa prepoznata baš onako kako smo se i mi osobno u Hummus zaljubili“, rekla je Silvija Repić.

Sana proizvodi dostupni su u hladnjacima svih većih trgovina u Hrvatskoj. Maloprodajna cijena Sana Hummusa je od 21 do 24 kune za pakiranje od 250 g. Više informacija o proizvodima potražite na www.sana-delikatese.hr i https://www.facebook.com/sana.delikatese

Foto: Facebook

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

konferencija za poduzetnice Korčula

Poduzetnice, na Korčuli raspravljamo o gorućim izazovima u turizmu

Poduzetnici svakodnevno iznova promišljaju o tome kako poboljšati zadovoljstvo svojih klijenata. Kako se istaknuti u moru konkurencije i kako uspostaviti kontakte...