Naučite engleski jezik na logičan način!

Engleski jezik je postao osnovni jezik komunikacije diljem svijeta. Koristi ga preko milijardu ljudi od kojih je 420 milijuna izvornih govornika.

No, samo znati govoriti engleski jezik ne jamči uspjeh u komunikaciji, a time ni u poslovnoj suradnji. Kako biste bili sigurni u sebe i poslovne komunikacijske vještine potrebno je uložiti vrijeme i trud njihov razini.

Nauči engleski na logičan način

Uložite u svoj poslovni uspjeh u centru za poslovni engleski jezik – Moje znanje.

Centar je osnovan 2011. godine, te je orijentiran isključivo na poduku i prijevode poslovnog engleskog jezika s dodatnom specijalizacijom u financijskom i pravnom sektoru, a koji se sustavno nadograđuju već 10 godina.

Naš cilj je približiti engleski jezik poslovnim ljudima te koristeći naše autentične jezične formule i metode proizašle iz svakodnevnog praktičnog rada učiniti jezik opipljivim, a time i mjerljivim alatom profesionalnog izražavanja.

Naša vizija je kontinuirano stvaranje intelektualnih proizvoda koje korisnici naših usluga mogu praktično iskoristiti u svom poslovnom okruženju te se iz tog razloga vodimo našom krilaticom „Give us knowledge, but make it knowledge we can use“ te „Nauči engleski na logičan način“.

Zašto učiti poslovni engleski jezik?

Engleski jezik je globalni jezik, a time i lingua franca poslovnog svijeta te je profesionalnost u izražavanju bitna stavka uspješnog sklapanja posla.

Kao prvi korak u postizanju optimalne razine profesionalne komunikacije, program započinje našim originalnim i vrlo popularnim tečajem Logične engleske gramatike. Naš pristup je izrazito logičan i temelji se na razumijevanju vremena i prostora oko nas, kojima se pravila ne prilagođavaju.

Tečajevi Logične gramatike i poslovnog engleskog  jezika održavaju se na lokaciji Hermanova 1c (u blizini Savskog rotora).

Centar Moje znanje vrši UPISE za proljetni semestar 2017.  na tečajeve općeg i poslovnog engleskog jezika od početničkih do naprednih stupnjeva te za najpopularniji tečaj Logične gramatike.

Prijave i ostale informacije možete dobiti na broj telefona 095 596 7862 ili na mail: [email protected]. Također nas možete posjetiti osobno u vremenu od 10:00 – 14:00 sati svakim radnim danom.

Nastava se odvija  u malim grupama, maksimalno 6 polaznika, što omogućuje individualan pristup nastavi koji jamči kvalitetu i uspjeh u usvajanju nastavnog gradiva.

Kada učiti poslovni engleski jezik?

Početak nastave je kraj veljače/početak ožujka 2017. te se termini nastave maksimalno prilagođavaju polaznicima.

Sve WiA članice imaju 15 % popusta.

Detaljniji opis modula  i više informacija pronađite na mrežnoj stranici Centra: www.moje-znanje.com te na Facebook-u.

Foto: Pexels

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više