Salon Brilliantina postao ekskluzivno mjesto za nekirurški lifting

nekirurski lifting

Beauty centar Brilliantina, novi zagrebački beauty centar nedavno je predstavio novi pristup koji kod beauty centara nismo još vidjeli. Tako su nas upoznali sa individualiziranom uslugom kao načinom pristupa svakoj klijentici u njezi kože, kose i vlasišta. Također, predstavljen je i ekskluzivni nekirurški lifting kao usluga koju u Zagrebu možete naći samo u ovom salonu, u Jurišićevoj ulici.

Usluga po mjeri klijentica

Brilliantina se vodi time da je klijentica i potreba njene kose i kože u prvom planu, zbog čega je individualan pristup nužan. Kvaliteta usluge je na najvišem nivou pa tako svaka dama uživa VIP treetman: sama je u zasebnom dijelu salona što omogućuje potpuno opuštanje i uživanje u tretmanu. Mir i ambijentalna glazba zamjenjuju žamor, gužvu i priče kako bi se barem na trenutak mogli posvetiti samo sebi.

Ovo je i prvi beauty centar  u gradu s u potpunosti prirodnim organskim bojama za kosu za što su zaslužan profesionalan brand za njegu kose Philip Martin’s. Koristi se i francuski dermatološki brend La Biosthetique koji rješava sve probleme s vlasištem kose.

Danas kad se sve veća pažnja posvećuje zdravom životu, organski proizvodi koji u sebi ne sadrže nikakve kemije niti alergene postaju prvi izbor sve većeg broja klijentica koja paze što nanose na svoju kosu, vlasište, kožu i organizam.

Iako je konceptualno usredotočen na individualizirane usluge neinvazivnog pomlađivanja te njege vlasišta i kose, dame u ovom beauty centru kad naprave bilo koji od tretmana, na istom se mjestu mogu odmah i isfrizirati te iznjegovati nokte, ruke i tijelo što je danas u općem nedostatku vremena nužno kako bi se što više usluga napravilo na jednom mjestu.

Instant pomlađivanje

Tako je prilikom prezentacije ove revolucionarne usluge samo jednim tretmanom pomlađena Matija Vuica i to na oduševljenje prisutnih dama. Matija je poručila:

Razlike su zaista vidljive okom, ja sam oduševljena! Uživala sam maksimalno, takvu savršenu masažu lica kojom se podižu svi mišići i zateže lice, nisam još nikada iskusila.

Sve to zahvaljujući Kuo’s-u, vrhunskom španjolskom brandu za njegu lica i tijela čiji revolucionarni tretman za pomlađivanje čini čuda za vašu kožu lica.

nekirurski lifting

Sam tretman su pratile mnoge dame glumice Ančica Dobrić i Csilla Barath Bastajić, voditeljice Ljiljana Vinković i Uršula Tolj, pjevačica Manuela Švorcan, Iris Pinjuh, dr. Dinka Pavlović Baldani, Suzy Josipović Redžepagić, Tanja Soldo i ostale te uživale u zdravim zalogajima i pjenušcu.

Vlasnica beauty centra Brilliantina Martina Topčić dodala je kako su klijentice koje su isprobale Kuo’s oduševljene i kako njihovo oduševljenje dijeli veliki broj dama diljem svijeta gdje je ovaj tretman izuzetno popularan.

“Dame su vidjele i fotografirale Matiju prije i poslije tretmana, to je dovoljno. Slika govori više nego tisuću riječi. Nakon samo jednog tretmana, ovakva promjena je zaista moguća i vidljiva i izuzetno sam ponosna što ovu uslugu možemo ponuditi i kod nas u Zagrebu“ rekla je Martina.

Veseli nas što sada znamo da je u Zagrebu moguće napraviti nekirurški lifting i to uz uslugu po mjeri i bez ikakve boli!

Foto: Brilliantina

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Konferencija za poduzetnice Hvar

Poduzetnice, na Hvaru pričamo o važnim aspektima poslovanja i problemima turizma

Poduzetnice se svakodnevno susreću s morem briga. Žele li malo 'odmoriti' i uz društvo ambicioznih i uspješnih žena poput njih razgovarati...
- Advertisment -