Nokti od 9 do 5

Nokti su detalj koji može baciti sjenu na vašu karijeru. Pravilo iznad svih je da nokti moraju biti uredni i čisti.

Nokti u uredu

Potom, što duže nokte imate, lak bi trebao biti neutralniji. Dugi nokti s crvenim, ili lakom jarkih boja neće izgledati profesionalno niti u opuštenim uredskim okruženjima. Ako želite nositi lak jarkih boja, nokti moraju biti kratki, što će biti nosivo u opuštenim uredskim okruženjima.

Najsigurnija varijanta neutralni tonovi

Neutralne, bež nijanse su najsigurnije rješenje za ured. Ne samo da će biti u skladu sa korporativnim dress codom, nego i sa svakom odjevnom kombinacijom. Nijansu prilagodite svom tenu – ako ste svjetlije puti birajte lak s rozom nijasnom a s tamnijoj puti odgovarat će lak tamnije nijanse.

Sjajne bež nijanse će izgledati zanimljivo, a još uvijek profesionalno. Također, vrijedi eksperimentirati i s nijansama koje vuku na sivu, zelenu…

Nails 9 to 5

 

Butter London nail polish / Christian Dior nail polish / Yves Saint Laurent nail polish / Yves Saint Laurent nail polish / Nail polish

Jarke boje samo s kratkim noktima

Ljeti ne možemo odoljeti jarkim bojama, poput narančaste, čime preplanuli ten dolazi do izražaja. Jarke boje neće biti primjerene samo u najkonzervativnijim uredskim okruženjima, a u svakom slučaju nokti moraju biti kratki.

Jesenski trendovi se odražavaju i na boji lakova za nokte. Ako su ostali komadi koje nosite klasični, jaka boja na noktima će još uvijek ostati unutar granica profesionalnosti. Također pripazite da ne pretjerate s nakitom.

A crveni lak za nokte na kratkim noktima je jednostavno korporativni klasik:-).

Autumn trends on nails
 
 

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -